„Suflet de hartie": Celia si Stefan Floroaica, de la Exatlon, poveste de dragoste in noul clip al artistei
2018-07-19 16:44:16

Celia revine cu o noua piesa, “Suflet de hartie”, ce iti va condimenta vara. Single-ul este insotit de un videoclip hot in care artista apare in mai multe ipostaze pline de senzualitate, alaturi de cel mai sexy si iubit concurent de la Exatlon, Stefan Floroaica. Piesa este produsa de Claudiu Cota si Dragos Alexandru Damsa, versurile sunt scrise de catre Andrei Vitan, iar de mix si master s-a ocupat Dragos Alexandru Damsa. Clipul, in regia lui Florin Botea, a fost filmat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Timisoara, dar si in Bucuresti. In plus, Alina Ionescu, fosta concurenta de la “Bravo, ai stil!”, isi face aparitia in cel recent videoclip al Celiei.

“Pe platou am avut parte de multe peripetii. Desi trebuia sa terminam filmarile in Timisoara, mi s-a facut rau si nu am facut fata pana la capat, asa ca a trebuit sa mai filmam si in Bucuresti. Dupa ce ca eram dezamagiti ca lucrurile nu s-au legat cum ne doream si mai lipseau niste cadre, Stefan Floroaica, Alina Ionescu si o parte dintre prietenii care au venit la Timisoara special pentru videoclipul meu au avut parte de un zbor destul de neplacut, spre Bucuresti. Stiam ca au urcat in avion si nu intelegeam de ce nu mai aterizau, de ce nimeni nu raspunde, de ce toti au telefoanele inchise? Intrasem din nou in panica… Avionul a trebuit sa survoleze 2-3 ore pana a fost suficient de sigur pentru aterizare. Din acel moment, am stiut ca lucrurile s-au linistit”, declara frumoara artista.

Mai mult decat atat, Celia s-a implicat trup si suflet in proiect si a fost actrita pentru o zi: „Constransi de scenariu a trebuit sa scostem la iveala talentul actoricesc. Eu si Stefan Floroaica am avut rolurile principale intr-o poveste de dragoste”, adauga Celia.

Pana in prezent, Celia a lansat hituri ca „Soapte” si „Trag aer in piept”, single-uri ce au adunat milioane de vizualizari YouTube, si piese de succes precum „Apus amar”, „La doua capete” (feat. Karym) care au cucerit publicul din Romania si nu numai.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *