Succes internațional pentru „Dum Dum" – piesa lansată de Sickotoy & Illkay!
2020-02-04 20:47:47

Cunoscutul producător & artist român, Sickotoy (Alex Cotoi), și talentatul producător din Turcia, Ilkay Sencan, au lansat piesa „Dum Dum” cu un sound unic și un videoclip cu elemente cyber-punk. La doar 3 zile după lansare, piesa a fost preluată de posturile de radio și de platformele muzicale din străinătate.

„Sperăm ca piesa sa aiba un succes international si sa continue ce am început cu proiectul Sickotoy. Piesa are un sound foarte radio-friendly dar în același timp poate avea un impact foarte mare și pe zona de club.”, au spus Sickotoy și Ilkay.

Melodia se aude la posturile de radio din Bulgaria, Estonia, Kosovo, Lituania, Slovenia și Turcia. De asemenea, piesa „Dum Dum” a intrat în Playlisturile Spotify din Germania, Turcia și Bulgaria.

„De la primele acorduri și de la prima linie pe care a cântat-o Minelli, ne-am dat seama că piesa are un potențial foarte mare și poate fi un hit worldwide.”, a spus Sickotoy.

Cele mai recente piese lansate de Sickotoy au ajuns în topurile radio-urilor mainstream din România și străinătate: „Addicted” feat. Minelli și „You don’t love me” feat. Roxen, acumulând peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube și fiind difuzate în țări precum: Franta, Mexic, US, Rusia, Spania, Grecia, Elvetia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia si Moldova.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *