Stiati ca Nause a lansat single-ul si videoclipul "Dynamite"?
2016-12-22 21:40:59

Pentru prietenii din copilarie Jacob Criborn si Leonard Scheja, motivatia suprema ramane progresul. Cunoscuti ca duo-ul suedez Nause, aventura lor muzicala a inceput in momentul in care au decis sa produca muzica progressive house, decizie care le-a adus pana in prezent peste 100 milioane de stream-uri si fani de pe toate continentele.

Creatiile lor sunt o combinatie rara din energia muzicii dance cu momente in care versurile sunt cantate la unison de public, acesta fiind si trademark-ul duo-ului suedez. Uniti de viziunea lor diferita asupra muzicii, cei doi au lansat piesele “Made Of” si “Hungry Hearts”, care i-au dus in turnee internationale si in fata publicului din toata lumea.

Anul 2016 a adus cu el surprize si schimbari pozitive pentru cei doi artisti. Dorinta lor de a face muzica electronica cu un puternic mesaj emotional i-a adus in familia Warner Music, un vis devenit realitate pentru suedezi.

Single-ul “Dynamite” a captat in el dinamica pop dar si energia caracteristica festivalurilor, un tribut subtil catre inspiratia care le-a influentat stilul muzical.

In acelasi timp, prezenta de peste vara la un numar mare de festivaluri internationale le-a oferit posibilitatea de a se afirma la un nou nivel.

Nause a lucrat la single-ul “Dynamite” mai mult de un an, colaborand cu vocalistul Zac Walters (trupa Pretty Sister).

Despre acest single, baietii declara: “Suntem absolut nerabdatori si incantati sa prezentam rodul muncii noastre publicului din intreaga lume”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna clipul piesei, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *