Starurile internationale Marshmello si Demi Lovato colaboreaza pentru noul lor single "Ok Not To Be Ok"
2020-09-11 21:33:58

Marshmello si Demi Lovato lanseaza pieza “Ok Not To Be Ok” si colaboreaza cu Hope For The Day, o organizatie non-profit ce lupta pentru prevenirea sinuciderii si sustine educatia pentru sanatate mentala.

Scrisa de cei doi artisti alaturi de Gregory “Aldae” Hein, James Gutch si James Nicholas Bailey, versurile sensibile ale piesei sunt un reminder al faptului ca este ok sa renunti la sentimetele de indoiala de sine si sa accepti faptul ca suntem toti oameni, cum spune si refrenul piesei.

Videoclipul este regizat de Hannah Lux Davis si ii transporta in timp cei doi artisti, mai exact in anii 90′. Acestia se trezesc in dormitoarele lor de cand erau copii si fiecare dintre ei se intalneste cu versiunea sa mai tanara si mai nesigura de propria persoana, ca in final toti patru sa se reuneasca pentru a se ajuta reciproc si a realiza ca “it’s ok not to be ok”.

In aceeasi nota cu piesa si mesajul videoclipului, lansate de Ziua Mondială a Prevenirii Suicidului, parteneriatul cu Hope For The Day ii va avea ca ambasadori pe cei doi artisti, folosind vocea lor pentru a-i ridica si ajuta pe cei care au nevoie cel mai mult de acest lucru.
Marshmello, DJ si antreprenor de renume mondlial a pus bazele unui brand si unei platforme ce incurajeaza pozitivitatea si incluziunea prin muzica sa. Pe de alta parte, Demi Lovato, activista a sanatatii mentale, a fost vocala in ceea ce priveste provocarile sale personale – cum s-a vazut in documentarul “Simply Complicated” (2017) relatand viata si cariera sa. Iar cel mai recent, artista s-a exprimat intr-un eseu pentru Vogue in care isi accepta trecutul si vorbeste despre planurile de viitor.

Marshmello continua sa creasca in notorietate pe masura ce rupe barierele in industria muzicala. Cu piese ce au dominat topurile internationale si colaborari cu artisti precum Selena Gomez, Halsey, Khalid, Anne Marie, Migos si multi altii, Marshmello a depasit 7 miliarde de streamuri numai pe Spotify, peste 47 de milioane de ascultatori lunari si peste 48 de milioane de abonati pe YouTube, iar acest lucru l-a facut al doilea cel mai mare artist de pe platforma.

Demi Lovato este o artista cunoscuta la nivel global, premiata cu numeroase discuri de platina, nominalizata la Grammy-uri si una dintre cele mai urmarite persoane pe social media. Albumul ei de debut, lansat in 2008, “Don’t Forget”, a fost urmat de numeroase turnee sold-out la nivel mondial si de inca alte cinci albume, inclusiv “Tell Me You Love Me” (2017) ce contine si hit-ul “Sorry Not Sorry”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *