Spune DA sau NU friendzone-ului cu noua piesa TeddyBear x Milan!
2021-08-30 23:16:49
Ai fost vreodată în friendzone și ai simțit că nu mai există nicio cale de ieșire, oricâte lucruri ai încerca să faci? Nu spunem că relațiile de prietenie dintre o fată și un băiat nu pot fi healthy și nu pot dura o veșnicie, dar ai grijă să nu ai, de fapt, în viața ta parte de un  Bitchmaker. Și nu, nu de piesa noastră trebuie să te ferești, ci din contră. Ea nu-ți va face niciun rău dacă o adaugi în playlist-urile tale 🧸.
 
Versurile You want me but I’ll break your heart / So you better watch out / Looking candy outside / But so dangerous you’ll ride sunt un warning bun pentru cei care devin orbiți de dragoste. Pentru că iubirea, de ce să nu recunoaștem, ascunde de multe ori aspectele negative ce țin de persoana de care ne-am îndrăgostit. Tindem să ignorăm orice fel de 🚩🚩 care ne apar în cale, așa că un astfel de kind reminder este oricând binevenit.
 
Iar, pentru a vă lăsa vouă alegerea de a spune  DA sau  NU friendzone-ului, veți putea vota timp de două săptămâni opțiunea care vă este mai aproape de suflet. În perioada 1-14 septembrie, în stația de metrou Piața Victoriei, se va afla un banner cu două QR Code-uri; unul pentru DA, altul pentru  NU. Scanați cu telefonul codul potrivit opțiunii voastre, iar votul va fi înregistrat automat.
 
“Pentru cei aflați în această dilemă, sfatul meu este să spună NU friendzone-ului. Cât timp există sentimente și ceea ce trăiți este doar o iluzie, TeddyBear vă roagă să vă mai gândiți încă o dată la decizia pe care o luați.
 
Acum, că am făcut și pe ursul moralist, să vorbim și despre piesă. A fost pe good vibes și fun să încep un nou proiect cu Milan, mai ales că deja știm ce îi place fiecăruia dintre noi în termeni muzicali. Sunt entuziasmat de proiect și, pentru ce veți avea în oraș campania noastră, vă rog să votați cu NU friendzone-ului. E pentru o cauză nobilă!”, spune TeddyBear.
 
“Această colaborare cu TeddyBear îmi reprezintă cel mai bine direcția muzicală de până în acest moment. TeddyBear a fost super deschis în abordarea direcției lirice. Am savurat momentele de amuzament din timpul sesiunii. Energia muzicală dintre noi este foarte compatibilă.
 
Melodia este scrisă în baza experientei mele de viață, cu un anumit tipar masculin. Generalizarea are loc doar în relația cu acest tipar, descris în piesă.  Este menită să transmită o energie bună, fresh, sassy. Pot părea puțin bitchy, but I promise you, I’m a sweetheart. Cu siguranță vom face și mai multă muzică împreună, pe viitor.”, adaugă Milan.
 
TeddyBear reprezintă un proiect nou, care își dorește să aducă un vibe fresh pe scena muzicii electronice din România și nu numai. Dorința lui cea mai mare? Muzica creată să iasă din toate tiparele cunoscute.
 
Evoluția muncii sale artistice l-a adus în lumina unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică. Este momentul lui. Este momentul TeddyBear.

 

Milan este o artistă cu un touch personal complet nou, care este caracterizată prin stilul unic pe care-l afișează. Muzica ei combină influențele de dark pop cu genuri muzicale diverse și diferite. Este apreciată de un public foarte activ, care o susține indiferent de context.

Două dintre cele mai populare piese ale sale sunt Regele Minciunilor, cu aproape 7 milioane de vizualizări, și Rewind, care a adunat peste 3 milioane de vizualizări. Suntem mai mult decât siguri că, în timpul carierei sale, Milan își va surprinde fanii cu o mulțime de stiluri diferite, colaborări și, de ce nu, melodii scrise de ea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *