Spike lanseaza single-ul "Vara", in colaborare cu Achi
2017-05-31 12:47:19

Spike revine cu single-ul “Vara” in colaborare cu Achi. Piesa a fost compusa de Spike, Achi si Marian Dorobantu si a fost produsa de Vlad Lucan si Thomas Trolsen. “Vara” este prima piesa lansata de Spike dupa albumul “Lumea lui Paul”.

Videoclipul piesei “Vara” a fost regizat de Spike si filmat in Bucuresti.
“Vara” este lansata impreuna cu Global Records si ATOM.

In ultimii ani, Spike s-a axat pe o alta pasiune: regia. Printre videoclipurile realizate impreuna cu Evil Twin Studio, putem enumera „Turbofin”, „Tare Frate” si „Déjà vu” (Grasu XXL), „Cucubau” (Guess Who), „Lumea Mea” (Spike & Guess Who), „Pic” (Voltaj), „Didaia (TraLaLa)” (Grasu XXL, Maximilian &Spike), “Get Up and Dance” (ANTONIA si Achi).

Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up, “Droppin da’ Bomb” de la Lariss, Shift cu Jo.

De curand, a lansat “Viciul meu” cu Karmen, iar anul trecut “Get Up and Dance” cu Antonia.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Vara”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *