Sore este noul Brand Ambassador Maybelline NY Romania, alaturi de care lanseaza primul serial video despre make-up din Romania, intitulat „Machiaj in Oras”!

Maybelline New York este brandul care aduce cele mai noi si hot look-uri urbane de machiaj inspirate din vibe-ul New York-ului, prezentandu-le consumatoarelor intr-un mod accesibil, fun si in stilul Do it Yourself. Si pentru ca obiectivul este acela de a fi cat mai aproape de generatia young, reprezentantii brandului in Romania au demarat un nou proiect video, exclusiv online MACHIAJ IN ORAS, in care protagonistele sunt Sore, noul brand ambassador Maybelline NY Romania si Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York Romania.

Machiaj in Oras este un proiect de beauty, dar unul #different asa cum mi-am obisnuit comunitatea dintotdeauna. Ce il face sa fie diferit? Impreuna cu Maybelline NY si Ioana am reusit sa aducem informatia catre fete intr-o maniera simpla, explicita si cat se poate de fun. Imi doresc ca ele sa inteleaga ca less is more, ca sa ai imperfectiuni este cat se poate de normal si natural, si sa le transmit ca cel mai tare trend in materie de make-up, valabil din toate timpurile, este naturaletea. Ramane IN si e HOT!

Noul format consta intr-un serial video, unde lunar in fiecare episod se vor aborda teme contextuale din sfera machiajului. Ca si topics, informatiile vin din doua surse: social media community listening unde cele mai pregnante cerinte ale fanilor in materie de make-up sunt luate in considerare, dar si beauty trends unde analizam dinamica cautarilor pe Google in functie de sezonalitate.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna primul episod ce se invarte in jurul ideii de ten fresh pentru primavara, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii