Sky, J Balvin si Jhay Cortez lanseaza piesa „Bajo Cero"
2019-01-18 17:59:54

Sky, J Balvin si Jhay Cortez ne tin companie in aceasta perioada rece si lanseaza o noua piesa, „Bajo Cero” („Sub Zero”), un material ce creeaza dependenta si ne dezvaluie cel mai mare grad de compatibilitate muzicala.
Producatorul Alejandro „Sky” Ramirez este mana dreapta a lui J Balvin, superstarul reggaeton, de multi ani, iar acum, in momentul in care cariera sa solo ia avant, acesta nu isi uita prietenii vechi si lanseaza „Bajo Cero”, care, cel mai probabil, va deveni unul dintre hit-urile anului 2019.
Videoclipul piesei „Bajo Cero” ii reuneste pe toti trei – Sky, J Balvin si Jhay Cortez – intr-o poveste care se developeaza treptat, intru-un decor intunecat si rece.
„Totul a luat nastere foarte natural. Am facut aceasta piesa cu Jhay (Cortez) in casa mea din Columbia si, in timp ce acest lucru se intampla, am vorbit pe Instagram cu MadeinTYO. I-am spus ca facem o piesa care o sa creeze dependenta si i-am trimis-o si lui sa o asculte. Boom! Imediat ce a ascultat-o, a inceput sa creada in ea. In noaptea urmatoare ascultam din nou piesa la mine acasa, iar Balvin a sunat sa ne spuna ca e in Miami. Ne-am dus sa ne intalnim cu el si am inregistrat piesa pe loc. Totul s-a intamplat extrem de repede si prin intermediul retelelor sociale.” – Sky

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *