Single nou: Skrillex "TRY IT OUT"
2014-08-30 08:26:51

Sonny John Moore sau sub binecunoscutul nume de scena Skrillex este un producator de muzica electronica, DJ si chiar si compozitor. A debutat ca vocalist, in 2004, in trupa From First to Last, cu albumul “Dear Diary, My Teen Angst Has a Body Count”. Cariera solo si-o incepe in 2007, dupa ce cu un am precedent, lanseaza cel de-al doilea album alaturi de bandul sau.

In cariera solo se face remarcat inca de la inceput, fiind promoterul turului “Alternative Press”, cu sloganul “100 de trupe pe care trebuie sa le cunosti”.

Fanii il cunosc numele de scena abia in 2009, cand distribuie pentru descarcare gratuita EP-ul “My name is Skrillex”. Insa, in toamna anului 2011 este nominalizat la Premiile Grammy, castigand 3 din 5 categorii: “Best Dance/Electronica Album”, “Best Dance Recording”, si “Best Remixed Recording, Non-Classical”.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale artistului mentionam: “Himself”, “Scary Monsters and Nice Sprites”, “First of the Years (Equinox), “Bangarang”, “Promises”,”Breakn’ a Sweat”, piese ce au fost nominalizate si la Premiile MTV sau care au devenit hituri in doar cateva saptamani, situand artistul in topurile internationale.

Piesa “Try it Out” a dovedit ca este un hit inca de la lansare, avand in prezent peste 2 milioane de vizualizari si mii de comentarii pozitive, in care fanii isi exprima entuziasmul si incantarea.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *