SINGLE NOU: Krem feat. Adina - Doare
2014-11-04 11:57:45

KREM si-a pus viata pe note muzicale in cel mai nou single al sau – “Doare”, feat Adina .

Pentru single-ul “Doare”, KREM, celebrul rapper care a cucerit publicul din întreaga țară pe scena show-ului “Românii au talent”, si-a unit fortele cu Adina, una dintre cele mai puternice voci feminine de la noi.

Incarcatura emotionala puternica pe care piesa o are, vine din transpunerea povestii de viata a lui KREM in versurile acesteia.
“Doare” reprezinta frustrarea si dezamagirea unui adolescent de aproximativ 15-16 ani, care creste fara prezenta unei figuri paterne puternice.

<<"Doare" s-a nascut din dorinta de a realiza un "follow up" al single-ului "Cand Rasare Soarele". In laboratorul de productie, sub egida Mango Records, Dorian Oswin a venit cu propunerea de instrumental. Am realizat impreuna ca necesita o tema usor atipica stilului meu, mai serioasa, mai autumnala. In procesul creatiei, m-a rascolit o stare demult apusa, dar neconsumata, legata de relatia cu tatal meu. Acum am 25, sunt bine, familia mea e bine, a lui la fel... Am scris insa piesa pentru ca nu am atacat niciodata serios subiectul, iar acum se pare ca m-a ales, a vorbit un demon launtric. Nu mai tin legatura cu tata, stiu doar ca e fericit alaturi de ai sai. Regret ca nu a ramas alaturi de noi, fiindca as fi avut ce invata practic de la el, tin minte ca era barbat misto, cu stil. Altfel, multumesc mamei ca si-a insusit cu mega succes si rolul de tata, Aidei, sora mea, familiei si rudelor pentru educatia aleasa si sprijinul acordat. Ideea colaborarii cu Adina, pe care am imbratisat-o cu drag, a venit din partea echipei Mango, dupa ce am ascultat refrenul puternic pe care ea l-a inregistrat. Sunt foarte incantat de produsul final, ma bucur ca ne-am unit fortele! Dedic piesa tuturor celor care au trait sau inca traiesc din nefericire, astfel de drame. Pace!>>, povesteste KREM.

O coproductie Mango Records – Cat Music, single-ul “Doare” a fost produs de catre Dorian Oswin in studioul Mango.

<> declara Adina.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *