Sickotoy și Ilkay Sencan lansează clipul piesei „Dum Dum": „Ne-am dorit foarte mult să facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical românesc!"
2020-01-31 19:18:48

Cunoscutul producător & artist român, Sickotoy (Alex Cotoi), și talentatul producător din Turcia, Ilkay Sencan, lansează clipul piesei „Dum Dum”, cu elemente de cyber punk și un sound ritmat.

Cu o vastă experiență în muzică și programare, Sickotoy este unul dintre cei mai în vogă producători ai momentului. „Melodia <> te poartă prin mai multe stări, începe ca o poveste sentimentală, dar ajunge într-o zonă de club și energie foarte mare, lucru caracteristic proiectului Sickotoy, dar și lui Ilkay Sencan” spune Sickotoy.
Sickotoy și Illkay s-au cunoscut într-o tabără de creație muzicală din Dubai, la care au participat și artiști precum Arash și Basshunter. „Am avut o conexiune pe plan muzical foarte puternică și ne-am propus de atunci că vom face o piesă împreună.”, își amintește Sickotoy.
„Îmi place mult să lucrez cu Sickotoy, se nasc mereu sound-uri originale, speciale. Cea mai recentă colaborare a noastră a dat naștere piesei <>, alături de Minelli, o artistă pe care o admir”, a povestit Ilkay Sencan.

Videoclipul aduce elemente de cyber punk, inovând astfel peisajul muzical românesc printr-o imagine demnă de filmele SF. Sickotoy își amintește despre cum s-a născut povestea clipului: „Ideea a apărut într-un brainstorming dintre mine și echipa NGM Creative, ne-am dorit foarte mult să facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical românesc.”

Ilkay este unul dintre cei mai mari DJ și producători din Turcia, cu expunere internațională. „ De la primele acorduri și de la prima linie pe care a cântat-o Minelli, ne-am dat seama că piesa are un potențial foarte mare și poate fi un hit worldwide”, a povestit Sickotoy.

Cele mai recente piese lansate de Sickotoy au ajuns în topurile radio-urilor mainstream din România și străinătate: „Addicted” feat. Minelli și „You don’t love me” feat. Roxen, acumulând peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *