SICKOTOY și EM44 prezintă Gasolina, o colaborare de inclus în playlisturile din vara aceasta!
2020-07-16 18:51:32

SICKOTOY este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România, cu un succes răsunător în străinătate. A semnat zeci de hituri atât pentru artiști din țară, cât și pentru artiști internaționali, este câștigător al unui premiu Grammy pentru “The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album”, obținut în urma colaborării cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru “Baddest Girl in Town”, iar astăzi aduce o colaborare inedită cu EM44, o artistă complexă, profundă, cu un background solid în muzică. Cei doi artiști lansează piesa Gasolina, un adevărat imn al verii și al stării de bine, care așteaptă să fie inclusă în cât mai multe playlisturi șă să fie dată mai tare la toate petrecerile.

SICKOTOY x EM44 – Gasolina | Lyric Video
“Gasolina” este o piesa la care am lucrat impreuna cu Ilkay Sencan, Arash, Moh Denebi si Gabriella Grombacher intr-o sesiune dedicata, ce a avut loc in Republica Dominicana la una din proprietatile de vacanta ale lui Pitbull, sesiune din care au rezultat mai multe piese cu potential de plasare catre nume mari din industria muzicala. Procesul a fost foarte fun, totul a curs natural si piesa a prins contur foarte repede. Este prima colaborare cu EM44, suntem foarte incantati de ce a iesit si abia asteptam sa ascultati si voi” a declarat Alex Cotoi (Sickotoy).

Piesa a fost scrisă de Gabriella Grombacher și Moh Denebi, muzica este semnată de Alex Cotoi, Ilkay Sencan (a lucrat cu nume ca Dynoro si se bucura de numoare hituri internationale), Arash Labaf (a lucrat cu nume ca Era Estrefi si se bucura de numeroase hituri internationale) Moh Denebi (a lucrat cu nume ca Loreen,Outlandish) și Gabriella Grombacher, iar producția muzicală le aparține lui Alex Cotoi și lui Ilkay Sencan.

“Este prima colaborare cu Alex Cotoi si sunt foarte fericita cu ce a iesit, avem si alte piese in plan pentru viitor, asa ca speram sa va placa Gasolina!” a declarat EM44.

Gasolina este redată vizual printr-un clip animat, iar în curând va fi lansat și clipul oficial al piesei.

Fiecare piesă care poartă semnătura SICKOTOY devine hit și este ascultată pe toate continentele, bucurând milioane de oameni. Cea mai recentă lansare, VKTM, feat. INNA și TAG, se regăsește în peste 100 de playlisturi Spotify și se bucură de succes și play-uri la radiouri din țări precum Turcia, Rusia, Italia, Bulgaria, Cipru și Grecia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *