SICKOTOY și EM44 aduc videoclipul piesei Gasolina, o buclă temporală prezentată într-un mod artistic
2020-07-24 22:23:40

SICKOTOY și EM44 lansează videoclipul piesei Gasolina, un clip sugestiv, plin de trăiri, care prezintă într-un mod artistic o buclă temporală și emoțională declanșată de trăirile negative ale unui cuplu.

Clipul redă povestea și pasiunea cuplului, care în funcție de deciziile pe care le ia poate să crească împreună sau poate face mult rău. Traumele cauzate de relația toxică sunt redate vizual de patru dansatori prin dansuri diferite, care exprimă perfect stările unei astfel de situații. Trăiri intense, fum, cenușă, benzină, foc și emoții puternice sunt elementele definitorii ale clipului incendiar regizat de Raluca Netca.

Videoclipul a fost regizat de Raluca Netca, filmat de Alex Chitu (DOP) si Stanislav (Steadycam & First AC), produs de Loops Production, iar scenariul a fost scris de Raldia.

“Pentru clipul Gasolina, am dorit să creăm un constrast între mesajul audio și cel vizual, îndepărtându-ne astfel de previzibil. Pasiunea creată între două persoane este bivalentă, le poate aduce împreună, dar le poate distruge în aceeași măsură, în funcție de alegerile pe care acestea le fac. Videoclipul prezintă, într-un mod artistic, o buclă temporală și emoțională cauzată de un trigger negativ. Tumultul interior al cuplului este redat de cei patru dansatori. Aceștia reprezintă consecințele emoționale create în urma traumei generate de o relație toxică. Prima mea pasiune fiind dansul, acest lucru a avut o mare influență în decizia regizorală de a întări ideea frământării interioare, atât de individuală și unică pentru fiecare persoană, prin patru tipuri diferite de dans: Vogue, Krump, Jazz și Wave Hip Hop”, a declarat Raluca Netca.

Piesa Gasolina a fost lansată în urmă cu o săptămână și a fost deja inclusă în peste 100 de playlisturi pe Spotify, printre care și playlisturile editoriale de Spotify New Music Friday Turcia și Dance Brandneu Germania.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *