SICKOTOY prezintă Touche, o colaborare fresh cu Misha Miller!
2020-10-23 18:28:29

SICKOTOY lansează piesa Touche, feat. Misha Miller, artista din Republica Moldova a cărei voce se aude pe hit-ul Smoke me. Colaborarea celor doi artiști conturează o piesă dinamică, misterioasă, care dă un vibe efervescent. Mesajul transmis prin versuri expune încercarea găsirii unei soluții de a ieși dintr-o relație toxică, din care pare să nu mai existe cale de scăpare.

Melodia a fost compusă de SICKOTOY, Sebastian Barac, Minelli și Marcel Botezan, versurile sunt semnate de Minelli, Mohombi Moupondo și Sebastian Barac, iar producția îi aparține lui SICKOTOY.

“Mă bucură colaborarea cu Misha Miller, o artistă extrem de talentata. Piesa Touche a prins contur rapid, iar noi suntem încântați de rezultat, mai ales ca am incercat de mult timp sa gasim piesa potrivita pentru o colaborare. Abia așteptăm să o ascultați și voi si sa vedem feedback-ul vostru” a spus SICKOTOY.

Misha Miller este încântată de acest featuring, SICKOTOY fiind unul dintre artiștii pe care-i apreciază și urmărește. Artista a declarat: “Sickotoy este unul dintre artiștii mei preferați, un proiect inedit în România. Mi-a făcut o mare plăcere să lucrăm împreună, el fiind și un om extraordinar, pe lângă profesionalismul de care dă dovadă în orice proiect. Pentru mine, a fost o onoare să colaborez cu el și sper ca piesa noastră să ajungă în inimile tuturor”.

Clipul, ale cărui cadre se succed rapid pentru a reprezenta cât mai bine vizual dinamica piesei, a fost filmat în hotelul Lido by Phoenicia – @lidobyphoenicia. Regia îi aparține lui Anton San, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar producția video a fost realizată de Loops Production.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *