Sexy la cratita! Natalia Mateut a vopsit ouale cu un decolteu ametitor!
2016-04-29 14:37:28

Nu gateste prea des, dar atunci cand vine vorba de sarbatori face exceptie! Natalia Mateut si-a luat inima in dinti si a intrat in bucatarie cu gandul sa vopseasca cele mai frumoase oua de Paste! Daca a reusit, vedeti in imaginile de mai jos, care vorbesc de la sine! In plus, Nati a stat la cratita extrem de aranjata si cu un decolteu care atrage atentia de la munca pe care a depus-o in bucatarie!

Tine post si pleaca la mare!

“Anul acesta am facut singura cateva pregatiri de Paste! A fost placerea mea sa vopsesc ouale in Joia mare! Eu zic ca m-am descurcat si ca mi-au iesit bine! De Paste mananc orice, nu fac rabat de la nimic. Sunt putine datile cand chiar imi permit sa mananc cam tot ce poftesc, asa ca profit de orice ocazie sa o fac. In Saptamana Mare postesc, dar sambata noaptea, dupa Inviere, voi ciocni oua si voi manca preparatele obisnuite pascale: putin drob, miel, precum si cozonac ori pasca. Ador pasca dar si tot ce tine de traditiile pascale: pregatirile din sapatamana mare, taina spovedaniei cat si cea a impartasaniei, inconjuratul bisericii sau trecutul pe sub masa. Chiar si curatenia de Pasti are farmecul ei”, spune Natalia Mateut, pentru care masa in familie de Paste este o adevarata traditie.

Pentru ca anul acesta Pastele coincide cu ziua de 1 Mai, Natalia si-a facut deja planul! Pleaca la mare cu o gasca de prieteni.

“Anul acesta voi petrece Pastele intr-un mod putin mai obisnuit mie, voi pleca la mare sambata si ma intorc luni, a doua zi…dar sub nicio forma nu voi rata slujba de Inviere la care an de an particip cu familia. Acum voi merge cu sora mea si cu o gasca de prieteni in Constanta”, a mai spus Nati.

Va las mai jos cateva imagini cu bruneta, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *