Senzuala Otilia lanseaza un single in limba romana
2015-11-24 21:07:54

music-picture (71)

Otilia isi surprinde astazi fanii cu lansarea unui single in limba romana, “Iubire adevarata”. Dupa succesul international inregistrat cu “Bilionera”, dar si cu follow-up-ul “Aventura”, Otilia ne demonstreaza inca o data ca ii plac provocarile si abordeaza si un sound diferit fata de cel care a conscrat-o.

“Iubire adevarata” transmite un mesaj despre acel sentiment de dragoste sincer, neconditionat care se obtine anevoios, dupa indelungi eforturi si sacrifici. “Piesa se adreseaza tuturor oamenilor care cred in iubirea adevarata. Pentru aceasta iubire trebuie sa lupti, sa faci sacrificii si sa te oferi intru totul. Sa crezi in sansa ta si sa nu-ti pierzi niciodata speranta. Sa zbori peste orice prapastie cu aripile imaginare ale sufletului”, ne-a marturisit Otilia.

Pentru Otilia, revenirea la cantul in limba romana s-a produs natural: “Sunt in primul rand romanca. Imi iubesc tara si limba. Iubesc publicul romanesc si simt ca i-am ramas datoare. Prin această piesa, vreau sa arat ca sentimentele se exprima cel mai bine in limba in care te simti cu adevarat acasa”, a declarat artista.

In acest moment, mai ales dupa lansarea single-ului “Iubire adevarata”, Otilia se va dedica muzicii in cea mai mare parte a timpului, chiar si in timpul liber. Acum, in preajma sarbatorilor, agenda concertistica a artistei este mai incarcata ca niciodata. “Mai mult decat oricand ma concentrez asupra carierei, fac ce ma implineste sufleteste si cu asta simt ca sunt cea mai fericita si norocoasa femeie din lume. In mare parte, concertele le sustin in toată Europa de Sud-Est, acolo unde “Bilionera” a fost numărul 1. In urmatoarea perioada voi sustine numeroase concerte in tari precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria si altele din Europa de Vest precum Germania si Austria, iar Craciunul şi Revelionul le voi petrece alaturi de fanii mei.”

Otilia este a treia artista din Romania, dupa INNA (“Hot”) si Alexandra Stan (“Saxobeat”) care a facut furori in plan international inca de la debut. Super hitul “Bilionera” a inregistrat peste 200 de milioane de vizualizari si a fost licentiat in tari din America de Sud, Europa de sud-est, precum si in Europa de Vest. De asemenea, single-ul a ocupat primul loc in topurile radio din Turcia, Grecia, Cipru si Bulgaria.

Cel de-al doilea single, “Aventura” a castigat rapid poplaritate la radiouri din Polonia, Bulgaria, Turcia, Bulgaria și multe altele.

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al frumoasei Otilia, “Iubire adevarata”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *