Selena Gomez & Camillo lanseaza piesa "999"
2021-08-27 17:14:58

Dupa ce a lansat EP-ul “Revelacion”, in totalitate in limba spaniola, Selena Gomez a revenit cu o colaborare tot in zona latino, alaturi de Camillo. Piesa “999” beneficiaza de un videoclip regizat de catre Sophie Muller.

Materialul “Revelacion”, primul EP latino al Selenei, a petrecut 19 saptamani consecutiv in top 10 al clasamentului Latin Albums, din care cinci saptamani a stat pe primul loc.

Castigator al premiilor Latin Grammy, Camillo este unul dintre cei mai cunoscuti si urmariti artisti din America Latina pe retelele de socializare. Contul sau de Tik Tok este cel mai urmarit cont al unui artist latino. Cifrele imense includ si peste 12 milioane de abonati pe YouTube, peste 22 milioane de urmaritori pe Instagram si peste 25 milioane de ascultatori lunar pe Spotify.

Revelacion este primul proiect al Selenei cantat in totalitate in limba spaniola, un vis devenit realitate, deoarece artista mereu si-a dorit sa lanseze un material in limba spaniola. Selena Gomez este una dintre cele mai importante imagini Disney din ultimii ani, fiind activa in lumea cinematografiei si a muzicii inca din 2002. In plus, este cunoscuta pentru colaborarea cu mai multe organizatii nonguvernamentale pentru cauze caritabile, in principal UNICEF.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *