Selena Gomez anunță tracklist-ul albumului „Rare"
2019-12-13 19:32:08

Cu puțin timp înainte de venirea sărbătorilor, Selena Gomez le oferă fanilor un cadou special – superstarul internațional anunță numele viitorului său material – „Rare” și dezvăluie tracklistul acestuia.

Noul album, ce include hit-urile „Lose You To Love Me” și „Look At Her Now”, va fi lansat pe data de 11 ianuarie și este deja disponibil pentru pre-comandă: https://umusic.lnk.to/RarePre

„Lose You To Love Me”, primul single al albumului, înregistrează în momentul actual peste 550 de milioane de ascultări și reușește să închidă simetric firul narativ al unei povești de iubire, început odată cu lansarea piesei „The Heart Wants What It Wants”. Piesa a fost compusă chiar de Selena, în colaborare cu Julia Michaels, Justin Tranter și Mattias Larsson. Lansarea „Lose You To Love Me” marchează un moment istoric în cariera Selenei, care a atins, pentru întâia oară, întâia poziție a clasamentului Billboard Hot 100.

„Look At Her Now” este cea de-a doua piesă care completează începutul poveștii albumului „Rare” și a venit la 24 de ore după lansarea materialului „Lose You To Love Me”. Aceasta a fost scrisă în colaborare cu Julia Michaels, Justin Tranter și Ian Kirkpatrick („Bad Liar”).

RARE:
1. Rare
2. Dance Again
3. Look At Her Now
4. Lose You To Love Me
5. Ring
6. Vulnerable
7. People You Know
8. Let Me Get Me
9. Crowded Room (feat. 6LACK)
10. Kinda Crazy
11. Fun
12. Cut You Off
13. A Sweeter Place (feat. Kid Cudi)

Poți pre-comanda/salva abumul aici!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *