Se lanseaza coloana sonora a filmului „A Star Is Born”, cu Lady Gaga si Bradley Cooper
2018-09-24 12:29:24

„A Star Is Born”, indelung asteptata productie cinematografica regizata de Bradley Cooper, va avea premiera pe 17 octombrie 2018.

Filmul este o compozitie originala, care isi creeaza naratiunea pe baza chimiei incredibile dintre personaje, o tanara actrita si cantareata – al carei rol va fi interpretat de Lady Gaga, castigatoare a sase premii Grammy- si un muzician cu o cariera aflata sub semnul fatalitatii, interpretat de cunoscutul actor, Bradley Cooper.

Cronologia povestii de dragoste se lasa construita din segmente muzicale ce iti taie respiratia, a caror cadenta urmeaza reteta unei diversitati coplesitoare, reunind 19 piese cu un pronuntat caracter afectiv si 15 dialoguri ritmice, pline de substanta. Coloana sonora a filmului „A Star Is Born” va fi disponibila incepand cu data de 5 octombrie si va include piesele „Shallow” si „Maybe It’s Time”, materiale ce se regasesc si pe fundalul sonor al trailer-ului.

Track listing:
1. Black Eyes
2. La Vie En Rose
3. Maybe It’s Time
4. Out of Time
5. Alibi
6. Shallow
7. Music To My Eyes
8. Diggin’ My Grave
9. Always Remember Us This Way
10. Look What I Found
11. Heal Me
12. I Don’t Know What Love Is
13. Is That Alright?
14. Why Did You Do That?
15. Hair Body Face
16. Before I Cry
17. Too Far Gone
18. I’ll Never Love Again (Film Version)
19. I’ll Never Love Again (Extended Version)

Soundtrack-ul complet “A Star Is Born” se va lansa pe 5 Octombrie si poate fi precomandat aici: https://umusic.lnk.to/AStarIsBornPR

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *