Satellites, un îndemn optimist și un nou cover by Tom Boxer & Mert Can feat. Georgia Alexandra
2021-04-07 18:47:35

Primăvara aceasta este despre renaștere, despre începuturi, despre cum să ne acceptăm și să nu evităm să o luăm de la capăt, indiferent de situație. Asta ne dă de înțeles și cel mai nou cover al celebrei piese „Satellites”, originally by September. Cover-ul interpretat de Tom Boxer, Mert Can & Georgia Alexandra reprezintă, cu siguranță, cea mai fresh reinterpretare a momentului.

Cu un sound chill, creația artiștilor se transformă într-o piesă a contemplării. Even an angel can end up falling/ Don’t you cry, because you’re crawling sunt cuvinte încărcate de optimism, menite să încurajeze fiecare ascultător și să îl consoleze atunci când lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Start again, it’s a beautiful morning/ For satellites continuă acest impuls optimist și demonstrează că fiecare zi este, cu certitudine, un nou început de care să profităm.

Tom Boxer este un DJ și producător muzical din România cu aproximativ 160.000 de ascultători lunari pe Spotify. Pentru el, să livreze piese pline de energie pozitivă a devenit deja o obișnuință, iar printre cele mai cunoscute creații ale sale, menționăm „Deep In Love”, „Morena”, „A Beautiful Day”, „I Feel You”, „Voulez Vous”. Piesa „Morena”, cu peste 11.500.000 de vizualizări, în colaborare cu Antonia, a ocupat primul loc în topurile din Bulgaria, Polonia și România. De asemenea hitul a intrat în top 10 în Ungaria și Israel. Single-ul „Deep In Love”, cu aproape 74 de milioane de vizualizări, în colaborare cu Morena și cu J Warner, a ajuns pe poziția a 8-a în România și în Ungaria și pe locul 18 în Polonia.

Mert Can, producător muzical din Turcia cu peste 650.000 de ascultători lunari per total pe Spotify. El este apreciat pentru creațiile muzicale fresh și reinterpretările sale originale. Acesta jonglează cu o arie vastă de genuri muzicale, iar energia și stările transmise sunt întotdeauna diferite. Totuși, un lucru e sigur: fiecare nouă producție marca Mert te urmărește zile întregi. Printre cele mai cunoscute, amintim „Butterfly Effect”, cu peste 1.800.000 de stream-uri pe Spotify, „Running” sau „Summertime Sadness”.

Voce sublimă și prezență fermecătoare sunt primele cuvinte care îți apar în gând atunci când o descoperi pe Georgia Alexandra. La început de drum, artista este cunoscută pentru cover-uri ale pieselor celebre, dintre care menționăm „Supergirl”, „What Is Love”, „Therefore I Am”. Vibe-ul cald pe care îl transmite vocea sa, talentul și perseverența îi anticipează succesul. Artista a lansat chiar acum câteva săptămâni primul său single, „Like The Moon”. Georgia invită iubitorii de muzică să o însoțească în această aventura chiar de la bun început. Noi suntem cu ochii pe ea, voi?

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *