Sarbatorile de iarna in viziunea vedetelor – De vorba cu Mike
2015-12-15 21:15:29

1. Sarbatorile de iarna reprezinta… un prilej de a reflecta asupra anului care a trecut in care iti poti da seama ca tot timpul poti face ceva si mai bun si poti deveni o persoana implinita sufletesc.
2. Cel mai frumos cadou primit este… Rareori se intampla sa ma nimereasca cineva cu un cadou material pentru ca ar fi putine lucruri materiale care imi plac. Cele mai frumoase cadouri sunt cele din “inima”. Cel mai frumos cadou sunt fanii mei 🙂
3. Iar cel mai frumos cadou daruit este… Nu as putea sa iti spun. Ma adaptez in functie de persoana si merg 100% sigur. Duc o munca de cercetare inainte :))
4. Insa cel mai urat cadou… Nu exista cadouri urate sau cel putin nu cred.
5. Mos Craciun are… un ceas foarte bun:))
6. Cea mai frumoasa amintire de Craciun nu poate fi decat… iernile din copilarie in care zapada era mare, mare de tot si ma jucam pe afara, cantam colinde si faceam bani multi ( riscul meseriei :)))
7. Craciunul din copilarie era… alaturi de oameni dragi, care imi lipsesc acum, dar sper sa ii revad curand.
8. Am aflat ca Mos Craciun… poate fi oricine dintre noi.
9. Cea mai mare dorinta ar fi sa… ajunga la inima voastra noul meu single “Crazy Like You” pentru care am lucrat alaturi de Theea Miculescu, iar pentru clip cu Marian Nica. Sunteti primii carora le spun ca foarte curand va fi lansat.
10. Impodobirea bradului… e ceva relaxant, care te detaseaza de stresul cotidian si te face sa uiti de anumite lucruri.
11. Craciunul perfect inseamna… sa fii implinit sufleteste, asta conteaza cel mai mult la final.
12. Preferatele preparate specifice sarbatorilor de iarna sunt… sarmalele si cozonacul, clar. Imi plac mult :)))
13. Cel mai emotionant moment a fost atunci cand… am vazut ca muzica mea atinge noi orizonturi 🙂
14. Anul acesta, de Craciun o sa… il petrec in Bucuresti, alaturi de prieteni, cred 🙂
15. De Revelion o sa… cant 🙂
16. In 2016… voi lansa o piesa frumoasa, asa cum am spus si mai devreme. E una din cele mai bune piese ale mele, i-am facut si un clip si e o directie noua, Theea Miculescu a stiut sa imi faca o piesa care sa ma reprezinte 100% si am primit numai feedbackuri pozitive. E totul diferit de data aceasta, dar veti vedea la inceputul anului. Abia astept.
17. Cititorilor si ascultatorilor Radio Crazy le… multumesc ca ma urmaresc pe mine si pe voi, in primul rand, ca va sunt loiali, ca apreciaza articolele de calitate si le doresc sa aiba un sfarsit de an asa cum imi doresc si sa nu uite sa faca cate o fapta buna. Sa transmiti o energie pozitiva nu te costa nimic 🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *