Sarbatorile de iarna in viziunea vedetelor – De vorba cu Kalia
2015-12-10 20:05:15

1. Sarbatorile de iarna reprezinta… acel moment frumos din sufletele noastre care ne face sa daruim iubire si afectiune celor dragi noua.
2. Cel mai frumos cadou primit… nu pot spune in lucruri materiale, pot spune in prisma celor sufletesti, este acel moment cand ai familia langa tine si petreceti acele momente frumoase si magice impreuna. Si sa revin la intrebarea de baza pe plan material cadoul frumos a fost acela cand am primit un colier mult dorit 🙂
3. Iar cel mai frumos cadou daruit… a fost o vacanta extraordinar de frumoasa in Grecia, pot spune ca a fost de vis.
4. Insa cel mai urat cadou… nu pot spune ca am primit unul… eu apreciez orice lucru marunt si plus de asta fiecare cadou a avut farmecul lui.
5. Mos Craciun are… darul de a bucura inimile a multor copii si poate darui multa speranta si fericire in fiecare dintre noi.
6. Cea mai frumoasa amintire de Craciun nu poate fi decat… aceea in care am fost la munte si am vizitat locuri frumoase si am incercat sa patinez… am incercat doar, inca mai am nevoie de ajutor.
7. Craciunul din copilarie era… cel mai asteptat moment al anului, ma bucuram extrem de mult. Era unic de fiecare data, mai ales acele momente cand veneau prietenii la mine si stateam impreuna ne jucam, mancam mult cozonac si multe alte dulciuri.
8. Am aflat ca Mos Craciun… nu exista asa ca in povesti si banuiesc ca toti am avut parte de acel moment, dar sincer, din punctul meu de vedere, noi putem fi Mos Craciun pentru cineva si cu aceasta ocazie Mosul nu va disparea niciodata.
9. Cea mai mare dorinta ar fi sa… pot ajunge acolo unde imi doresc pe plan profesional, sa bucur cat mai multe inimi cu piesele mele si sa pot ajuta cat mai mult oameni.
10. Impodobirea bradului… este unul din momentele mele preferate, cand incerc in toate modalitatile sa il fac cat mai pompos si desigur persoanele dragi mie sa imi fie alaturi.
11. Craciunul perfect… este acela unde te simti acasa si te simti cel mai fericit om ca esti acolo si poti impartasi magia Craciunului celor din jurul tau.
12. Preferatele preparate specifice sarbatorilor de iarna sunt… sarmalele si friptura plus prajiturile, ele nu lipsesc niciodata.
13. Cel mai emotionant moment a fost atunci cand… am ajuns la bunicii mei, in acea perioada am fost destul de ocupata si nu am reusit sa ajung acasa de Craciun mereu. Dar in acel Craciun am ajuns si m-am simtit acasa, din nou eu acea fata iubita si mult asteptata acasa.
14. Anul acesta, de Craciun o sa… incerc sa ajung acasa sa ma bucur de fiecare moment si sa retraiesc macar o mica parte a copilariei mele.
15. De Revelion… inca nu m-am gandit ce voi face, dar sper ca ceva frumos care sa pot face multe persoane bucuroase.
16. In 2016… vreau sa vin cu forte proaspete sa realizez cat mai multe lucruri pe toate planurile, imi doresc sa calatoresc si desigur sa avansez in ceea ce priveste muzica, iubesc ceea ce fac si vreau sa impart acest lucru cu cat mai multe persoane.
17. Cititorilor si ascultatorilor Radio Crazy le… urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua, si noul an sa vina cu cat mai multe lucruri frumoase si prospere pentru voi!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *