Sarah JSun, impreuna cu Havanna Music lanseaza un nou single numit "Linistea", o colaborare cu rapper-ul roman Cosy
2017-05-25 15:48:56

Piesa are un sound fresh, asa cum Sarah ne-a obisnuit si in single-urile precedente, dar are si un mesaj special: “Am scris aceasta piesa din suflet, vazand in jurul meu tot mai multe fete care raman in relatii abusive, acceptand controlul excesiv si jignirile partenerului, crezand ca iubirea poate schimba comportamente. Am scris aceasta piesa pentru a le ajuta sa capete incredere, sa inteleaga ca iubirea de sine este primul pas spre fericire si ca acolo unde este iubire nu poate exista abuz.” ne-a declarat Sarah.

Mesajul piesei este completat de Cosy, care intareste ideea piesei “Linistea” cu versurile lui.

Este prima piesa in limba romana a artistei si spera ca aceasta piesa va ajunge in inimile ascultatorilor: “Sper ca cei ce asculta “Linistea” sa simta emotia pe care am pus-o in aceasta noua melodie.”

Piesa este compusa de catre Alexander Shiva si Mircea Prusan, cu care Sarah JSun a lucrat si pentru single-ul precendent “Addicted”.

Videoclipul este semnat Simion R. Stefan, iar vestimentatia Traskin si stylingul Cristinei Stoica au facut ca imaginea artistei sa fie perfect corelata cu piesa.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Linistea”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *