Sam Smith si Summer Walker lansează piesa "You Will Be Found"
2021-09-18 12:19:05

Sam Smith colaborează cu Summer Walker pentru melodia “You Will Be Found”, parte din coloana sonoră a filmului “Dear Evan Hansen”.

Piesa este una dintre numeroasele contribuții la coloana sonoră pentru viitorul film, “Dear Evan Hansen”. Filmul urmărește un senior de liceu care suferă de anxietate socială printr-o călătorie de descoperire de sine și acceptare, după sinuciderea tragică a unui coleg de clasă.

„You Will Be Found” al duo-ului este o piesă uptempo care își propune să ofere speranță sufletelor pierdute ale lumii. Colaborarea lor vine la mai puțin de un an după ce Smith a lansat al treilea album, “Love Goes”, un material discografic care a inclus si colaborări cu Labrinth, Normani, Demi Lovato, Calvin Harris și Burna Boy.
În ceea ce o privește Summer Walker, cântăreața pregăteşte viitorul ei album, unul care se va potrivi cu succesul uriaș pe care l-a avut cu debutul ei, din 2019, “Over It”. Deși un titlu sau o dată de lansare nu au fost încă dezvăluite pentru album, cântăreața a confirmat că Lil Durk, Ari Lennox și SZA sunt unele dintre colaborările de pe viitorul proiect.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *