Sam Smith si Normani lanseaza varianta acustica a piesei „Dancing With A Stranger"
2019-02-18 13:57:43

Pentru cei care sufera inca in urma unei despartiri, Sam Smith si Normani le vin in ajutor si lanseaza varianta acustica a piesei „Dancing With A Stranger”.

Piesa “Dancing With A Stranger” a fost lansata la inceputul lunii ianuarie si deja a strans peste 80 milioane de ascultari la nivel global. Revista Rolling Stone a integrat piesa in topul melodiilor pe care TREBUIE sa le stii, descriind-o “delicios de retro” si nemaipomenita la nivel de emotie, prin felul in care reuseste sa surprinda situatia in care cauti sa scapi de o fosta iubire apeland la o persoana noua, care excita.
Toate publicatiile de specialitate precum Idolator, Entertainment Weekly si Billboard au declarat piesa “Dancing With A Stranger” imnul perfect al despartirilor.

Piesa este prima lansare a lui Sam Smith in anul 2019 si succeda succesul single-ului “Promisses”, feat. Calvin Harris. Sam Smith se pregateste pentru prestatia pe care o va sustine in cadrul galei BRIT Awards, alaturi de Calvin Harris, unde, de altfel, este nominalizat la categoria “British Male Solo Artist”. Pana in prezent, Smith a strans in palmaresul sau 4 premii Grammy, un Oscar, un Glob de Aur si 3 premii Billboard.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *