Sam Smith si Normani lanseaza piesa „Dancing With a Stranger"
2019-01-11 21:30:14

Sam Smith si Normani incep anul in forta, oferindu-le fanilor piesa „Dancing With a Stranger”, o colaborare inedita, ce ii va emotiona in profunzime si ii va introduce intr-o poveste ce poate fi comparata cu o lectie de viata.

„Dancing With a Stranger” este o mostra veritabila a ceea ce promite a fi combinatia ideala intre R’n’B si pop. Colaborarea surprinzatoare a celor doi artisti a luat nastere din intamplare, in timp ce Sam se afla in LA si compunea alaturi de Stargate si Jimmy Naples, iar sansa a facut ca Normani sa se afle in studioul vecin. Dragostea pentru muzica i-a adus impreuna si a condus la nasterea piesei „Dancing With a Stranger”.

In ultima perioada, Sam Smith a calatorit peste tot in lume, in cadrul turneului de promovare al albumului „The Thrill of it All”, turneu ce a vandut peste un million de bilete si a integrat 100 de spectacole emotionante.

„Dancing With a Stranger” este lansarea care succeda hit-ul „Promises”, colaborarea fenomen dintre Smith si Calvin Harris, care a dat peste cap ordinea tuturor clasamentelor muzicale.

„Sunt atat de entuziasmat ca acum lumea poate auzi piesa *Dancing With a Stranger*, material pe care l-am scris anul precedent, in timpul turneului . Piesa aceasta e un cumul a tot ceea ce am simtit la acea vreme, jongland intre viata mea personala si turneu. Este un moment important pentru mine, mai ales ca sunt un mare-mare fan al lui Normani si a tot ceea ce ea reprezinta. Sunt incantat sa o vad cum straluceste. Sper ca toata lumea sa se bucure de aceasta piesa la fel ca mine”, declara Sam Smith.

„Ma simt norocoasa ca am avut oportunitatea sa lucrez cu una dintre cele mai bune voci ale acestui deceniu. Ma gandesc la artistii pe care ii ascult zilnic si Sam Smith se numara printre ei. Nu as fi crezut nici intr-un trilion de ani ca voi putea sa inregistrez o piesa alaturi de aceasta talentata fiinta. Sunt profund indragostita de ea si sper ca si voi veti fi. Ii sunt recunoscatoare lui Sam ca a investit atata incredere in mine. Le multumesc toturor fanilor mei pentru suport. Va iubesc pe toti! Ma rog din tot sufletul sa va placa aceasta piesa”, adauga Normani.

Normani si-a inceput cariera solo anul trecut, odata cu lansarea single-ului „Love Lies” feat. Khalid. „Love Lies” a atins prima pozitie in Top 40 Radio in Statele Unite si a fost primul single lansat de Normani dupa succesul inregistrat alaturi de grupul Fifth Harmony. In prezent, Normani lucreaza la albumul ei de debut si, in luna martie a acestui an, i se va alatura Arianei Grande in cadrul turneului ei nord-american.

Pareri?

https://www.youtube.com/watch?v=brmW88EO_cI

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *