Sam Smith are o versiune noua pentru single-ul „Pray” – o colaborare cu Logic
2018-03-30 14:03:19

Daca in urma cu cateva luni, Sam Smith lansa albumul „The Thrill of It All”, artistul britanic are o noua surpriza, o colaborare cu Logic pentru piesa “Pray”.

Single-ul „Pray” este o colaborare intre Sam Smith si producatorii Timbaland si Jimmy Napes.
Rezultatul este o piesa soul, un slow-jam ce demonstreaza inca o data vocea calda, dar powerful, sustinuta de un refren in forta. La toate acestea, piesa beneficiaza si de partea urbana marca Logic.

Vorbind despre inspiratia care a stat la baza compunerii piesei, Sam Smith a declarat ca: „Cu totii suntem atenti la ce se intampla in jur, iar totul pare a fi un haos general. Singura optiune pe care o ai este sa privesti cerul, sa-ti impreunezi palmele si sa te rogi ca ceva frumos sa se intample… asta e mood-ul meu de acum”.

Sam a interpretat piesa in varianta originala in cadrul emisiunii Saturday Night Live in 2017, dar si pe scena premiilor Grammy la inceputul anului 2018.
Noul album al artistului, lansat in noiembrie 2017, s-a vandut in peste 3,5 milioane de unitati la nivel mondial si a ocupat primul loc in topuri din UK si SUA.
Luna aceasta, Sam Smith a inceput turneul mondial de promovare si va ajunge in Europa, America de Sud si America de Nord, Australia si Asia.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “Pray”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

https://youtu.be/h0xHxZpNAHw

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *