Sam Smith a lansat single-ul „How Do You Sleep?"
2019-07-19 18:52:06

Sam Smith, superstarul internaţional care ne surprinde de fiecare dată, nu se dezice nici acum, când lansează single-ul „How Do You Sleep?”

Reţeta perfectă a pachetului îl include şi pe Max Martin, care a compus piesa alături de Savan Kotecha si ILYA, pentru a oferi publicului încă o felie perfectă de pop.
Cât despre videoclip, regizat de către Grant Singer, îl aduce pe excentricul Sam Smith într-o postură foarte relatable, de human being care îşi găseşte resursele necesare pentru a renaşte din propria cenuşă, şi anume muzica şi o coregrafie pe măsură, realizată de Parris Goebel.

În completarea acestei ideii vine şi Sam Smith, care declară: „În acest an, atât muzical, cât şi personal, mă simt eliberat. Mai mult ca niciodată m-am simţit atât de bine să fac piesa aceasta, dar şi videoclipul. Este timpul sa dansăm, darlings”.

Lansarea piesei „How Do You Sleep?” vine după ce deja-hitul „Dancing with a Stranger”, colaborarea cu Normani, a depăşit vânzări de şase milioane unităţi şi peste 1 miliard de stream-uri, devenind piesa de pe primul loc în topurile din US sau UK.
Mergând pe linia succesului lui Sam Smith, mai putem adăuga şi hitul „Promises”, de anul trecut.
În plus, Sam Smith a depăsit 10.000.000 de abonati pe canalul său de YouTube, fiind unul dintre cei 8 artişti din UK care ating performanţa asta.
De-a lungul carierei sale, Sam a vândut peste 22 de milioane de albume şi a ajuns de 7 ori pe primul loc în topurile din UK. Sam a primit 4 premii Grammy, 3 trofee BRIT Awards, dar şi un premiu Golden Globe şi un Oscar pentru „Writing’s On The Wall” – Best Original Song.

Pareri?

Photo credit: Maggie West

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *