SAGA lansează imnul oficial al festivalului, Take Me Somewhere! DJ-ul olandez Avalan și Antonia colaborează pentru imnul SAGA Festival!

DJ-ul olandez Avalan și Antonia lansează imnul oficial SAGA Festival, Take Me Somewhere. Cu o linie înălțătoare, vibrantă, piesa aduce mai aproape de ascultători vibe-ul de festival, de vacanță și de libertate. Vocea Antoniei și beat-urile impecabile ale lui Avalan transformă Take Me Somewhere în fundalul perfect al construirii multor amintiri de neuitat, iar începutul poate fi chiar la SAGA Festival, în perioada 10-12 septembrie, în Parcul Izvor din București.

“Sunt fericit să vă prezint imnul Saga festival, Take Me Somewhere. Este o onoare să fac asta împreună cu o artistă uimitoare, așa cum este Antonia. Ne-am dorit să creăm ceva special și, împreună cu ALDA și Global Records, am decis să facem o piesă care unește și spune o poveste despre oameni minunați, care iubesc festivalurile, trăiesc liberi și sunt mereu tineri. Ce e extrem de important pentru mine e faptul că acest imn vine într-o perioadă în care întreaga lume începe ușor-ușor să revină la normal. De aceea, am hotărât să lansam o piesă care dă o stare de bine, cu care oamenii să rezoneze și, cel mai important, pe care să danseze. Ne dorim să vă placă la fel de mult ca nouă. Suntem gata să o prezentăm live la Saga 2021, în septembrie”, a spus Avalan.

”Am acceptat cu bucurie să colaborez cu Avalan pentru piesa Take Me Somewhere, imnul festivalului SAGA. Este o piesă care mă duce cu gândul la vară, distracție și libertatea de a trăi viața din plin! Enjoy it, a spus Antonia.

Imnul SAGA Festival a fost scris de Valentijn Hoogwerf, Milou van Egmond și Antonia. Producția a fost realizată de Valentijn Hoogwerf, Olav Kristoffer Øyulvstad și Harald Magnus Øyulvstad.

Pe 10, 11 și 12 septembrie, în parcul Izvor, festivalierii se vor bucura de o serie de experiențe de neuitat și de artiștii preferați, doar pe scenele SAGA, în cadrul festivalului care va anima inima capitalei și va aduce o serie de show-uri spectaculoase, efecte pirotehnice uimitoare, design-uri extraordinare și un concept unic în România.

Despre Avalan

După ce colaborat pentru mai multe proiecte muzicale cu label-uri importante de muzică, Avalan și-a făcut debutul ca DJ, în 2018, în cardul AMF (Amsterdam Music Festival), unde talentul său a fost remarcat rapid de publicul din întreaga lume. Astfel a făcut un pas uriaș pe scena EDM, fiind prezent în topul anual DJ Mag la categoria Top 100 DJ show. În 2019, Avalan și-a dedicat timpul producției muzicale și perfecționării sound-ului său. Întreaga sa muncă și dedicare au fost răsplătire la finalul lui 2019 cu o colaborare cu legenda muzicii trance Armin van Buuren. Hit-ul Sucker for love a fost, de asemenea, inclus pe ultimul album al lui Armin, Balance. După această colaborare de succes și lansarea primelor sale single-uri, World we know și Should I wait, Avalan este pregătit să lase o urmă importantă în era muzicii EDM.

Păreri?

Comentarii