S-au jucat cu "Acele" cum nu a mai facut-o nimeni pana acum. Uite ce le-a iesit!
2016-11-07 18:29:55

Lansata acum ceva vreme, piesa lui Carla’s Dreams “Acele”, una dintre cele mai apreciate piese ale artistului, cu peste patruzeci si trei de milioane de vizualizari, inca face furori in randul ascultatorilor.

Cu cateva zile in urma, Cristina Stroe si Alexandru Baroc au reusit sa creeze un moment sensibil, plin de pasiune, interpretand un scurt pasaj din piesa artistului de peste Prut. Vocile lor s-au completat perfect, cei doi atingand note impresionante, s-au pus in valoare unul pe celalalt, iar vocea soul a lui Alex s-a potrivit perfect cu cea a Cristinei. Acest lucru nu a ramas deloc neremarcat, intru-cat clipul postat cu cei doi a ajuns chiar la urechile lui Carla’s, lasand si un comentariu in engleza celor doi, spunandu-le „ Ce frumos. Va multumesc.”

Alexandru Baroc este concurent in cadrul celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei, in echipa lui Moga. In cadrul auditiilor pe nevazute Marius Moga a stabilit un nou record personal la apasat de buton viteza, adaugand la asta un argument financiar „Tu ai o voce de un milion de dolari, iar eu sunt ala care poate sa faca un milion de dolari sa arate ca zece.”, a spus Moga.

Cristina Stroe este un artist intr-o continua si frumoasa crestere, prima aparitie la nivel national avand-o anul trecut in cadrul aceluiasi concurs de talente, moment in care a ridicat o sala intreaga in picioare, cucerind imediat inimile romanilor cu interpretarea piesei „Lume, lume”. De atunci, Cristina a muncit foarte mult si in prezent face parte din trupa Andrei, ca backing vocals.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul video in care cei doi interpreteaza piesa “Acele”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *