S-a lansat soundtrack-ul serialului original HBO – „Hackerville"
2019-02-11 16:21:13

Coloana sonora a serialului original HBO ,„Hackerville”, este disponibila pe toate platformele digitale si reuneste materialele unora dintre cei mai aparte artisti romani ai momentului, de la Silent Strike, renumitul pionier al muzicii electronice, pana la fenomenul Satra B.E.N.Z.

„Hackerville” reproduce un univers neexploatat inca de industria cinematografica romaneasca si expune o viziune unica, tradusa printr-un mix de sisteme mentale si structuri geografice antonimice, a caror evolutie este ghidata de o coloana sonora incredibila, produsa de catre Marius Leftarache (Avanpost).

Firul narativ al serialului „Hackerville” se impleteste perfect si se lasa completat prin muzica, o muzica ce atinge si cele mai rigide resorturi afective, reusind sa contrureze perfect profiluri ale emotiei, suspansului, iubirii, puterii si increderii in fortele proprii. Soundtrack-ul „Hackerville” contine predominat piese compuse de artistul Silent Strike (extrase de pe EP-ul „Invaders”), colaborarile acestuia cu Deliric si EM (Emanuela Alexa), dar si cateva piese semnate Satra B.E.N.Z.

Asculta/Descarca aici: https://VA.lnk.to/HackervillePR

Serialul intriga si pune in alerta toate simturile spectatorului, punandu-l in fata unor proeminente si contrastante nuante culturale: de la juxtapunerea imaginii orasului Frankfurt – futurist, organizat, cladit din otel si sticla, cu cea a coloratei Timisoara, pana la discrepanta brutala dintre mentalitati si generatii. „Hackerville” este in esenta oglinda societatii romanesti actuale, pe care nu se sfieste a o prezenta exact asa cum e, fara menajamente.

Sinopsis

Cand o banca germana e atacata de un hacker, seful BKA – Frauda Cibernetica o trimite pe Lisa Metz (Anna Schumacher) la Timisoara, orasul din Romania de unde a fost lansat hack-ul. Una dintre provocarile care o asteapta aici pe Lisa este colaborarea cu noul ei partener, inspectorul Adam Șandor (Andi Vasluianu) de la sectia de politie din Timisoara.

In ciuda neintelegerilor dintre cei doi, legea atractiei ne demonstreaza din nou ca personalitatile opuse se atrag, iar cand cei doi politisti se trezesc implicati intr-o aventura cu mize mari, diferentele care ii despart palesc în fata nevoii care ii apropie – aceea de a salva un gamer de doar 14 ani (Voicu Dumitras) din ghearele unui criminal notoriu.

Tracklist „Hackerville”:

01. Silent Strike – Hackerville OST – Hack Theme
02. Silent Strike – Invaders (ft EM)
03. Deliric x Silent Strike – Eroare (Instrumental)
04. Silent Strike – Hackerville OST – Hack Theme Remix
05. Satra BENZ – Bernabeu
06. Satra BENZ – Satra se intoarce
07. Silent Strike – Hackerville OST – Car
08. Silent Strike – Hackerville OST – The Game (ep. 6)
09. Silent Strike – Noiembrie
10. Silent Strike – Silent Bass
11. Deliric x Silent Strike – Maine (feat. EM)
12. Silent Strike – Light Year
13. Silent Strike – Clouds I
14. Silent Strike feat. Deliric1(CTC) – Gloante Oarbe
15. Silent Strike – Hackerville OST – The Game
16. Silent Strike – Hackerville OST – Forest
17. Silent Strike – Hackerville OST – Luminita
18. Silent Strike – Mind Control
19. NOSFE – Nivelu’
20. Silent Strike – Saw
21. Silent Strike – The Edge (feat EM)
22. Silent Strike – It’s Not Safe To Turn Off Your Computer (feat EM)

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *