RUBY lansează „Pe unde-ți umblă inima"
2020-03-19 17:17:42

RUBY se întreabă „Pe unde-ți umblă inima” și îi atenționează pe cei care o ascultă: femeile simt întotdeauna când un bărbat aruncă vorbe în vânt. Pentru acest single, artista a colaborat cu Liviu Teodorescu, cel care a scris și cover-ul „Nani, nani” și Ionuț Vasilache.

„Pentru mine, fiecare piesă nouă pe care o lansez este motiv de sărbătoare, iar «Pe unde-ți umblă inima» marchează și începutul colaborării cu Liviu Teodorescu care este unul dintre artiștii mei preferați, dar și reîntâlnirea cu Yogi, alături de care am mai lucrat la «Nu Pune La Suflet» și «Tu». De ceva timp nu am mai lansat o baladă așa încărcată de emoție, eu am plâns când am ascultat-o prima dată și cred că va atinge inima oricui, chiar și de piatră dacă ar fi”, spune RUBY.

Clipul filmat la Chișinău cu decoruri special create, în regia lui Kobzzon, completează povestea de dragoste pasională ce a ajuns la final.

În luna februarie, RUBY a lansat „Nani, nani”, un cover după piesa lui Justin Bieber – „Yummy”, iar pentru videoclip, artista a avut o ținută foarte sexy și chiar și-a schimbat look-ul.

Până în prezent, clipurile lansate de RUBY au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music, cu piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), “Condimente” (feat. Nosfe), „Îți multumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu Shift).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *