Roxen revine cu o nouă piesă cu un sound inconfundabil, How to break a heart! Warner Music lansează piesa pe plan internațional!
2020-07-31 18:36:12

Roxen aduce o nouă piesă inconfundabilă stilului ei, How to break a heart, ale cărei versuri și clip se îmbină perfect cu vibe-ul care creează dependență. Mesajul melodiei este redat prin metafore vizuale și transformă minciuna și trădarea într-o adevărată lecție de putere și de a merge mai departe spre noi orizonturi. Piesa a fost scrisă de Teodor Runsiö, Frans Torell, Elin Bergman și Seb Daniel și produsă de Seb Daniel.

Piesa How to break a heart este lansată astăzi și pe plan internațional de către Warner Music, ca parte din colaborarea pe care renumita casă de discuri a semnat-o cu Global Records.

“Așteptam cu nerăbdare lansarea acestei piese, este una dintre preferatele mele. Sper să vă placă și vouă la fel de mult și să facă parte din playlist-ul vostru. Dincolo de mesajul ei, este o melodie cu un vibe pozitiv, care te face să dansezi și să vrei sa o asculți încă și încă o dată. Abia aștept să văd reacțiile voastre și vă mulțumesc încă o dată pentru tot. În același timp, sunt onorată de colaborarea cu Warner și de sprijinul oferit pe plan internațional. Nici nu îndrăzneam să visez la o asemenea reușită, însă acest lucru mă motivează să cuceresc toate topurile cu muzica mea. Love you all!”, a spus Roxen.

Videoclipul piesei a fost regizat de San, Paul Tacu a fost director de imagine, iar Loops Production semnează producția video.

Începând cu 1 august, Global Records este noul reprezentant exclusiv Warner în România, iar Roxen este unul dintre artiștii din catalog pentru care cele două case de discuri vor colabora în vederea dezvoltării și promovării la nivel internațional.

Roxen este unul dintre artiștii care s-au remarcat rapid în țară cu single-ul de debut Ce-ți cântă dragostea, ce a ocupat primul loc în topuri. Totodată, colaborarea cu Sickotoy pentru piesa You don’t love me i-a adus rezultate importante atât la nivel național, cât și internațional. De asemenea, Roxen a fost selectată să reprezinte România în cea mai mare competiție muzicală din lume, Eurovision, unde va urca pe scenă anul viitor, la Rotterdam.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *