Romanian House Mafia lansează un nou remake: „One Day”, alături de Toms și Karla
2021-07-28 19:12:04

Seria remake-urilor continuă cu încă un banger! Alături de tânăra artistă, Karla și DJ-ul și producătorul rus, Toms, Romanian House Mafia lansează o variantă fresh a uneia dintre cele mai populare piese ale anului 2008 – „One Day” (Asaf Avidan).

După lansări originale și colaborări cu nume sonore din industria muzicală românească, cum ar fi „Spend the night” feat. Gran Error & Bastien sau „Paris to London” feat INNA & Bastien, sublabel-ul Romanian House Mafia continuă seria de remake-uri. Astfel, pe lângă „Peaches”, „Jalebi Baby” și „Hola”, o reinterpretare a celebrului hit „Mariola”, iubitorii de muzică dance și deep-house vor avea un nou track de adăugat în playlist-urile lor.

Karla este una dintre cele mai fresh artiste din portofoliul Global Records, care și-a făcut debutul alături de Gino Manzotti și Maxx (DJ Project), odată cu lansarea cover-ului „Every Breath”. Pe lângă coloborarea cu Romanian House Mafia, artista pregătește multe alte suprize, pe care abia asteaptă să le impărtășească cu publicul.

Toms și-a început cariera mixând în unele dintre cele mai renumite cluburi din Rusia. Îndrăgostit de muzica house, aceasta a început să descopere secretele producției muzicale și să intre în rândul producătorilor de succes.

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *