Robse Dahn de la Equilibrium va fi invitatul special Bucovina
2019-11-26 15:33:23

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 14 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante!

Cel mai de seama invitat al concertului Bucovina de la Arenele Romane din 14 decembrie este Robse Dahn, cu care trupa a si inregistrat single-ul Stahl Kennt Keinen Rost, ce va fi lansat alaturi de un videoclip in aceasta perioada. Robse este exceptionala voce a uneia din cele mai iubite trupe tinere al Germaniei, Equilibrium si este de asemenea si vocalistul formatiei Minas Morgul.

In trecut, Bucovina a impartit scena cu ambele trupe germane, iar prietenia care ii leaga pe Robse si Crivat s-a materializat in prezenta primului alaturi de Bucovina, atat pe single, cat si in showul de la Arenele Romane. Pe langa Stahl Kennt Keinen Rost, Bucovina si Robse pregatesc inca o surpriza pentru publicul prezent.

Alaturi de invitatul german, Bucovina ii va avea ca invitati pe Andi Dumitrescu (Bucium) si Costin Adam (Phoenix).

Asadar pe 14 Decembrie ne vedem la Arenele Romane cu Bucovina si cu invitatii lor. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– presale pana pe 14 decebrie – 70 lei

– la intrare – 80 lei

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si “Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

– afis color (cu autograf)

– bratara textila cu logo

– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *