Robert Zahiu lanseaza ”3.2”, piesa intrebarilor fara raspuns in iubire
2021-02-04 21:59:27

Tânărul artist Robert Zahiu lansează în preajma zilei îndrăgostiților piesa 3.2, cu versuri pline de sinceritate și resentiment, cuvinte dedicate iubirilor neîmpărtășite, fără sfârșit.

Cum ai lăsat alte degete să te atingă? / Unde-ți era inima când i-ai lăsat brațele să te cuprindă? sunt două dintre întrebările care vor stârni emoții și amintiri ascultătorilor. Titlul piesei provine din versurile Poate înveți să numeri / 3 nu fac cât 2, o propunere pentru o viață fericită, departe de un triunghi amoros, toxic în iubire. Lupta interioară devine și mai puternică, prin accentuarea versului Să uit de tot de tine.

“Sper ca 3.2 să ajungă în inimile ascultătorilor mei. Este o piesă de suflet – cred că fiecare dintre noi a suferit din dragoste la un moment dat și a încercat să uite, să învețe o lecție. Piesa mea este, de fapt, o fărâmă din acea lecție, pe care toți trebuie să o învățăm, pentru că suntem oameni și simțim fiecare pas pe care îl facem în viață”, spune Robert.

Personalitatea puternică și abordarea specială și emoționantă îl definesc pe Robert Zahiu, care este întotdeauna gata să experimenteze diverse stiluri de muzică. Încă de la prima sa lecție de chitară, de când avea 8 ani, artistul a fost dornic să învețe cât mai multe pentru a-și defini pasiunea.

În preajma primilor pași hotărâți, făcuți în muzică, Robert urmărește cu entuziasm și ceea ce se întâmplă în plan internațional, totul pentru a crea întotdeauna o atmosferă unică în piesele sale și a oferi un sunet original publicului său.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *