RIOT MONK incheie anul in forta
2016-12-19 17:24:55

Formatia Riot Monk din Baia Mare va incheia anul in forta cu un mic turneu in perioada sarbatorilor de iarna:
Vineri 23 Decembrie: “Jazz & Blues”, Targu-Mures (“Eurock Christmas 2016 Festival”)
Marti 27 Decembrie: “Shadows Rock Bar”, Baia Mare (“Mos Craciun E Rocker” + Dirty Shirt)
Joi 29 Decembrie: “Club Fashion”, Sighet (“Mos Craciun E Rocker” + Dirty Shirt)

“Eurock Christmas Festival” este un eveniment anual ce are loc in Targu-Mures, eveniment organizat de catre Olimp Boros de la OLi! Management.

“Mos Craciun E Rocker” sunt evenimente anuale din zona Maramures / Transilvania, evenimente cu scop caritabil, organizate de catre iubita si cunoscuta formatie Dirty Shirt.

Cu influente de la Seattle grunge (Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam) pana la metal mai greu gen Metallica sau Pantera si chiar putin Lynyrd Skynyrd, am putea sa ii descriem ca o trupa de “grunge / alternative metal / hard stoner rock”.

Au cantat la festivaluri cum ar fi “Plopstock” si “Dust Riders Moto Fest” in 2015, “Focus Festival” si “Posada Rock” in 2016 si sunt deja invitati la cateva festivaluri si in 2017.

Riot Monk a castigat locul 2 la Jaxx Rock Battle 2015 si au fost premiati de mai multe ori la Global Battle Of the Bands (Romania) 2015.

Recent au castigat semi-finala Artmania la GBOB (Romania), dupa care au concertat si la finala nationala GBOB la Brasov, unde a castigat locul 2!

Pe langa faptul ca trupa a devenit Vice-Campionu GBOB Romania 2016, si-a castigat dreptul de participare la “Eurock Christmas 2016 Festival” si la “Magura Wave Festival 2017”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag la concerte, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *