Remember Akcent? Midi Culture lanseaza remix-ul pieselor "Dragoste de inchiriat" / "Kylie"
2021-08-16 14:44:44

Pentru cei nostalgici de piesele cu care au copilărit și nu numai, Midi Culture lansează astăzi două remix-uri pentru una dintre cele mai cunoscute melodii de la Akcent: Dragoste de închiriat / Kylie. Și, dacă ai început deja să fredonezi versurile pieselor, să știi că este absolut normal 💃

“Pe cât de entuziasmat am fost în momentul în care am început să lucrez la cele două remix-uri, pe atât de multă presiune am simțit pe umerii mei. Akcent a fost un fenomen în România și tocmai de accea îmi doream ca acest proiect să iasă cât mai bine. Atât în semn de apreciere pentru munca lor, cât și pentru a oferi celor mai tineri un refresh și, de ce nu, posibilitatea de a descoperi un clasic din muzica românească.

Sper să vă placă ceea ce am reușit prin acest proiect, care m-a plimbat prin anii copilăriei și amintirile frumoase de atunci. Cu siguranță cei mai nostalgici dintre voi vor simți acest val plăcut de amintiri.”, spune Midi Culture.

Midi Culture este primul și singurul DJ și producător român care a ajuns pe locul #11 în topul Shazam Global în 2016. Numărul său record de Shazam-uri înregistrat este încă neegalat de alți artiști din România (peste 4 milioane de Shazam-uri). Iar, în acel moment, totalul de Shazam-uri era inclusiv peste cel de la Rihanna sau Coldplay.

Prin remix-ul care a devenit curând un hit internațional,  Sub Pielea Mea (#Eroina), Midi Culture s-a aflat pe locul 1 în topurile din Rusia, Ucraina, Dubai, Liban, Iordania, Cipru și Estonia. De asemenea, piesa sa a fost difuzată pe unele dintre cele mai importante posturi de radio din Franța, Suedia, Turcia și Țările de Jos.

Este cel mai bine descris de piesele sale cu înclinații deep house, al căror bass este un element ușor recognoscibil. Ceea ce nu înseamnă, totuși, că Midi Culture nu poate fi găsit și în zona de slap house sau dance. În acest moment, are aproape 500.000 de ascultători lunar pe Spotify, iar cele mai cunoscute piese ale sale însumează peste 15 milioane de stream-uri.

Akcent a reprezentat unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România, ce a luat naștere acum mai bine de două decenii. Piesele lor depășesc, pe YouTube, pragul de un miliard de views. Iar pe platformele digitale melodiile lor adună, în continuare, milioane de stream-uri, dovadă a faptului că muzica lor nu a depășit doar granițele, ci și barierele dintre generații.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *