Randi lansează un remake al celebrei piese „Copacul”
2018-10-19 17:45:52

„Pentru cei care nu plâng atunci când cerul e încruntat,
Pentru cei care au plecat și cei care au uitat.”

Randi readuce în prim plan una dintre cele mai cunoscute piese din muzica românească si lansează un remake al celebrei melodii Copacul, interpretată de Aurelian Andreescu și compusă de Jolt Kerestely și Ovidiu Dumitru.

Adaptarea lui Randi îmbină strofe proprii cu mesaj puternic, inspirate de contextul social în care trăim, cu refrenul piesei originale, care aduce speranță și consolare. Interpretarea artistului este sinceră, profundă, Randi reușind să transmită foarte bine încărcătura emoțională a versurilor.

“Sunt român, trăiesc în România și sunt zi de zi marcat de oameni, de întâmplările, problemele și suferința lor, de spectacolul trist al zilei de astăzi. Sunt artist, îmi exprim trăirile și gândurile prin muzică și sper că această adaptare a piesei Copacul să trezească în ascultători sentimente contradictorii. Sunt versuri sincere, triste, care exprimă realitățile timpului nostru, dar care la refren aduc speranță, pentru că piesa originală vorbește despre frumusețea, tăria și eternitatea sufletului românesc.” – Randi

Acest remake face parte din seria #SlagăreFamous, o serie de adaptări ale unor piese celebre românești, interpretate de artiștii Famous Production și invitații acestora.

Seria #SlagăreFamous nu se oprește aici, urmând a fi lansate și alte cover-uri, precum cel pregătit de Edward Sanda și Rina, la piesa trupei Holograf – Ochii tăi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *