Ramona Badescu, sarbatori in familie, la Craiova
2016-12-23 17:15:27

A devenit o traditie pentru Ramona Badescu sa petreaca sarbatorile de iarna acasa, la Craiova, acolo unde parintii ei o asteapta mereu si o rasfata cu mancare traditionala romanesca. Vedeta e nerabdatoare sa ajunga in casa parinteasca!

“Traiesc de aproape 26 de ani in Italia, dar in fiecare an, de Craciun, de oriunde as fi, vin acasa, la Craiova. Este o traditie sa petrec sarbatorile de iarna alaturi de familia mea. Cu atat mai mult cu cat anul acesta Craciunul va fi si mai frumos pentru ca ma gaseste linistita si implinita!”, spune Ramona, care va merge impreuna cu iubitul sau la parintii ei si vor petrece Craciunul impreuna.

Si pentru ca ii place mancarea romaneasca, vedeta abia asteapta sa guste cate putin din preparatele pe care i le-a pregatit mama ei.

“Mama mea gateste foarte bine! Salata de boeuf este preferata mea. Voi gusta si din sarmale si piftie cate putin. Pentru ca imi place salata de vinete, am rugat-o pe mama sa-mi pregateasca. Dar cozonacul aburind, proaspat scos din cuptor, dupa reteta bunicii mele…numai cand ma gandesc la el, abia astept sa-l degust. Pe aceasta cale, va doresc tuturor Sarbatori frumoase si linistite si un Craciun minunat! Si sa aveti un 2017 asa cum va doriti!”, a mai adaugat vedeta.

Voi unde si alaturi de cine veti petrece sarbatorile de iarna?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *