Raluka a lansat single-ul „Whole Body": „Am scris piesa cu tot sufletul"
2018-10-19 17:01:42

Raluka a lansat un nou single cu videoclip „Whole Body”. Artista a dorit sa revina cu o noua piesa in engleza, la compozitia careia s-a implicat in mod direct.

„Am visat aceasta piesa si nu o spun la figurat ci la propriu! M-am trezit cu ea in cap, am ajuns la studio si am scris piesa alaturi de colegii mei, iar pentru text mi-a sarit in ajutor Nicoleta Gavrilita si apoi i-am dat-o lui Mahia Beldo la productie. E o piesa pe care abia astept sa o auda lumea, pentru ca am scris-o cu tot sufletul!”, a declarat Raluka despre noul single.

Piesa beneficiaza de un videoclip cu o coregrafie impresionanta semnata de Cristian Miron, iar versurile piesei au fost compuse de catre Raluka alaturi de Nicoleta Gavrilita. Videoclipul a fost realizat Iustin Surpanelu care s-a ocupat de regie si montaj

Programul Ralukai este unul incarcat in aceasta toamna, artista ocupandu-se de un proiect de televiziune pe care il are in derulare dar si de noi piese pe care le va lansa in viitor alaturi de un nou proiect muzical, altfel decat ne-a obisnuit pana acum.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania avand numeroase piese care s-au regasit in topuri saptamani la rand. Colaborarile cu Dj Sava, „Aroma”, „Aer”, „Love You”, „I Like That Trumpet” au devenit hit-uri, avand succes si la nivel international. De asemenea, artista a colaborat si cu Killa Fonic, lansand single-ul „Dulce Otravă”. De curand, Raluka a scos alaturi de Vescan piesa „Ca doi necunoscuti”. Piesele „Zbor”, „Ieri Erai”,„Cine sunt eu” au fost produse in studiourile Quantum Music, casa de discuri ale carei baze au fost puse chiar de Raluka.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *