Raluka a fost “Lumea” celor de la Vunk in primul musical al trupei
2017-05-30 18:15:32

Versatila, un amestec de senzualitate, exuberanta si mister, Raluka a dat viata, pe scena de la Sala Polivalenta, unicului personaj feminin din musical “Secretul tau” al trupei VUNK. Dupa o luna de repetitii, frumoasa roscata a urcat pe scena pentru a interpreta personajul “Lumea”. Artista a cantat 6 piese si a schimbat mai multe tinut.

<“Secretul tau” a fost o experienta unica si sunt extrem de incantata ca am facut parte din acest proiect. Cand Cornel mi-a propus acest rol, al personajului feminin din povestea lor, am spus “da” imediat! A fost un efort sustinut, am repetat mult, am schimbat mai multe tinute, a trebuit sa joc un rol pe scena, insa a fost fabulos. As repeta oricand aceasta experienta. Iar reactia publicului a fost minunata. M-am simtit parte din cel mai frumos music hall de la noi si ii felicit pe cei de la VUNK pentru show-urile lor fascinante”>, a marturisit Raluka.

Poveste celor de la VUNK a fost inspirata din lumea lui Jules Verne. Scena s-a transformat intr-un submarin aflat pe fundul unui ocean, iar Raluka a fost inconjurata de creaturi din alte lumi, a purtat costume sofisticate si a avut coregrafii inedite. Cu vocea ei puternica si un amestec special de senzualitate, Raluka, personajul principal feminin al “Secretului tau”, a fost aplaudata minute in sir, alaturi de membrii trupei VUNK, la finele spectacolului.

Raluka a lansat un nou hit, “Du-ma spre noi”, un single ce spune o frumoasa poveste de dragoste si marcheaza inceputul unei noi perioade in cariera muzicala a artistei. “Du-ma spre noi” este o piesa de stare, ce te face sa visezi cu ochii deschisi, si prezinta o alta fateta a personalitatii Ralukai, o femeie puternica si asumata in dragoste, dar in acelasi timp, vulnerabila.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *