Raluca Zenga, Craciun pe plaja, cu camile si om de zapada din nisip! (POZE)

Raluca si Walter Zenga traiesc de cativa ani in insoritul Dubai si au facut o traditie din a petrece sarbatorile de iarna la caldura, pe plaja. Asa s-a intamplat si Craciunul acesta. Raluca, sotul sau si copiii au avut activitati care mai de care mai distractive, dupa deschiderea cadourilor lasate de Mos Craciun sub bradul de pe plaja. Cei mici s-au bucurat de intalnirea cu camilele si s-au plimbat cu ele, parintii lor imortalizand veseli momentul. Au facut apoi un om de “zapada” din nisip, pe plaja, pe care l-au “ornat” cu morcov si boabe de strugure, si, ca in fiecare an, frumoasa mamica Zen, Raluca a organizat o sedinta foto pe plaja din fata casei, alaturi de Samira, Walter Jr si sotul sau, un pictorial inedit de care se va bucura alaturi de copii peste ani.

“Micul ren poznaș, Craiasa marii si un om de… nisip garnisit cu morcov si boabe de strugure! Iar eu sprijin sacul de cadouri, deh! Craciun in Dubai 2015”, a scris Raluca Zenga pe pagina sa oficiala de Facebook.

Ca in fiecare an, Mos Craciun a fost darnic si vesel pentru familia Zenga, doar ca in loc de sanie cu zurgalai, a venit in Dubai cu… camila!

Si-a lansat site-ul chiar in Ajunul Craciunului!

Unul dintre cadourile primite de Raluca Zenga de Craciun a fost lansarea site-ul oficial al “Manualului mămicii ZEN”!

“Pentru cine isi aminteste cu placere de articolele pe care le scriam pe blogul “Superficiala”… tin sa va impartasesc cu entuziasm ca am lansat site-ul oficial al “Manualului mamicii ZEN” si am creat un nou blog, www.manualulmamiciizen.ro”, a marturisita Raluca Zenga. Unul dintre articolele de pe noul blog al Mamicii Zen este chiar despre aroma Craciunurilor trecute. Ce semnificatie are Craciunul pentru Raluca Zenga si ce cadouri primea in copilarie? Aflati direct de pe www.manualulmamiciizen.ro!

“A, imi amintesc bineinteles cadourile pe care le gaseam sub brad sau le primeam direct la un Mos Craciun cu voce ciudat de familiara (de obicei un prieten al parintilor deghizat cu multa imaginație si mai putine resurse!), care imi cerea sa recit poezii si sa promit vesnica, imposibila cumintenie. Chiar si in timpuri de extrema sobrietate comunista parintii mei reuseau scamatoria de a-mi procura jucarii invidiabile, care imi tineau vreme indelungata companie. Le observam cu atata atentie, studiindu-le mecanismul si construind povesti in jurul lor, incat si acum am in minte imaginea lor clara, cu fiecare detaliu si sunet. (Nu pot sa nu ma intreb daca ai mei copii, inconjurati fiind de mult mai multe obiecte, de un curcubeu de jucarii sofisticate, vor mai purta cu sine peste ani amintirea unui ursulet preferat, a unui carusel cu o melodie melancolica)”, scrie pe noul blog Raluca Zenga.

Acestea fiind spuse, va invit sa vedeti in cateva poze cum a sarbatorit familia Zenga Craciunul, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii