R3HAB, Timmy Trumpet și W&W fac echipă pentru lansarea următorului imn de festival, Distant Memory
2021-03-12 16:17:58

R3HAB colaborează cu Timmy Trumpet și W&W și lansează Distant memory, o piesă progressive house perfectă pentru a deveni noul imn al marilor festivaluri de muzică. Single-ul începe cu voci care rămân întipărite în minte și linii care provoacă emoție și visare, ce duc ascultătorii într-o stare de relaxare, și continuă cu o schimbare bruscă a ritmului. Contrastul dintre versurile visătoare și scăderea intensificată a sound-ului face din Distant memory un standout al anului 2021.

R3HAB și Timmy Trumpet au colaborat anterior și pentru lansarea de succes din 2020, 911.

“Faptul că muzica este preocuparea mea de bază e un sentiment special, iar faptul că am ocazia să fac asta împreună cu prieteni, duce totul la un alt nivel. Sunt încântat să lucrez din nou cu Timmy Trumpet și că am găsit oportunitatea potrivită de a colabora pentru o piesă cu W&W, îmi doream acest lucru de ceva timp. Distant memory va contribui la creșterea entuziasmului în cadrul festivalurilor, dar ceea ce face specială această piesă este contrastul dintre versurile visătoare amețitoare și această scădere bruscă a ritmului. Timmy, Willem și Ward au o energie fantastică, care ține întregul proces artistic fresh și plin de inspirație. Sper că o să vă placă”, a spus R3HAB.

“Nu există ceva care să mă bucure mai tare decât faptul că pot face muzică împreună cu prietenii mei, iar aceștia sunt cei mai buni din industria muzicală. Am mai colaborat înainte atât cu W&W, cât și cu R3HAB, dar niciodată pe aceeași piesă. Acum ne puteți auzi și simți pe toți patru în interiorul aceleiași creații. Abia aștept ca piesa să se audă de pe o scenă, pe care să o ridicăm în aer cu energia noastră”, a declarat Timmpy Trumpet.

“A fost o adevărată plăcere să lucrăm cu R3HAB și cu Timmy Trumpet pentru Distant memory. Sunt doi prieteni buni de-ai noștri, iar acest lucru a făcut întregul proces mult mai ușor. Chiar simțim că reușește să combine tot ceea ce avem noi mai bun ca artiști și sperăm că vă veți bucura să o ascultați la fel de mult cât ne-am bucurat noi să lucrăm la ea”, au spus W&W.

DJ-ul și producătorul de origine olandezo-marconă R3HAB, Fadi El Ghoul, și-a construit drumul prin muzica dance în ultimul deceniu. De la remixul său remarcabil pentru piesa Give me everything – Afrojack & Pitbull & Ne Yo, până la imnurile sale dance, precum All around the world (La La La) și Lullaby, care a strâns pentru 600 de milioane de streamuri, și la colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Timmy Trumpet și muți alții, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați și vizionari artiști din industrie. În 2016, și-a fondat label-ul CYB3RPVNK, care a trecut de un milion de streamuri în catalogul său în primii doi ani de la lansare. R3HAB continuă să se dezvolte și își diversifică sound-ul lucrând cu diferiți artiști din întreaga lume, experimentând diverse genuri, de la hip-hop la pop, în toate colaborările sale. Acesta își continuă călătoria în muzică și se folosește în permanență de talentul său artistic înnăscut și de atitudinea inovatoare. R3HAB a urcat în clasamentul DJ Mag Top 100, cel mai important clasament de profil din lume, și ocupă locul 13 în topul celor mai apreciați și ascultați DJi din lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *