R3HAB și Andy Grammer se reunesc pentru un fusion emoționant de dance și pop pentru noua lor piesă numită "Close To You"
2021-04-13 14:13:57

R3HAB și Andy Grammer s-au reunit pentru o nouă colaborare! “Close To You” este a doua piesă pentru care cei doi artiști lucrează împreună, după prima experiență muzicală – “Good Example”.

După ce a lansat “Stars Align” alături de Jolin Tsai, artista fenomen a momentului, de origine chineză și “Distant Memory”, alături de Timmy Trumpet și W&W, R3HAB este pregătit să scoată în evidență și stilul său radiofriendly. Instrumentele organice, ritmurile fluide care se acompaniază perfect cu vocea sensibilă a lui Grammer și versurile pline de emoție fac din “Close To You” single-ul perfect pentru această primaveră.

“Când vreau să realizez un potențial hit, îl sun pe Andy. El are o perspectivă ieșită din comun asupra lumii și o canalizează în cântece inspiraționale. Ne-a plăcut să lucrăm pentru piesa “Good Example”, încă de atunci așteptând o nouă colaborare cu el. Andy mi-a arătat demo-ul piesei “Close to you” și am putut să o aducem la viață foarte rapid. Sunt încântat și abia aștept ca lumea să audă acest cântec și să danseze.” – R3HAB

“Ce am simțit în momentul în care am scris piesa “Close To You” a fost acel moment straniu pe care îl am de fiecare dată când sunt cu persoana potrivită, sentiment ce îmi dă impresia că a fost menit să se întâmple.” – Andy Grammer

Producătorul și DJ-ul de origine olandezo-marocană, Fadil El Ghoul, cunoscut ca R3HAB, și-a croit drum prin muzica dance pentru mai bine de 10 ani. De la lovitura pe care a dat-o cu remixul hitului produs cu Afrojack, Pitbull și Ne-Yo – “Give Me Everything”, până la imnurile dance super cunoscute ca “All Around The World (La La La) și “Lullaby”, care au strâns peste 600 de milioane de ascultări, până la colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Olivia Holt și alții, R3HAB s-a dovedit a fi unul dintre cei mai talentați vizionari artiști din industrie. Artistul a colaborat cu Spotify și GATTÜSO pentru a crea primul single în variantă “NFT (non-fungible token)” lansat pe platformă, găsindu-se exclusiv doar pe Spotify. În 2016, R3HAB a pus bazele casei sale de producție “CYB3RPVNK” care a trecut de primul miliard de ascultări în catalogul său virtual în mai puțin de doi ani de la lansare. R3HAB a continuat să evolueze din punct de vedere muzical și să-si diversifice stilul prin colaborările cu diferiți artiști din jurul lumii, experimentând absolut orice – de la hip-hop până la pop. Datorită atitudinii de artist înnăscut și a viziunii sale inovative, în 2021, R3HAB continuă călătoria sa prin elita muzicii electronice.

Premiatul în platină și compozitorul Andy Grammer a insipirat ascultătorii din toată lumea. Andy a reușit să aibă 7 hituri în topurile muzicale, având peste un miliard de streamuri la nivel Global – incluzând piesele de debut “Keep Your Head Up” și următorul single “Fine By Me”. Al doilea album lansat în 2014, “Magazines or Novels”, a fost un real succes, la fel și single-ul “Good To Be Alive (Hallelujah)”. În acestă perioadă, single-ul “Honey, I’m Good” a obținut statutul global de cvadruplu-platină, ajungând să fie considerat “unul dintre cele mai bine vândute cântece ale anului”. Artistul a reușit să mențină ștafeta ridicată și în 2017 cu “The Good Parts”. Remarcabilul cântec “Fresh Eyes” a obținut discul de platină și a ajuns la peste 350 de milioane de streamuri în toată lumea. Pentru a reuși să creeze o conexiune mai puternică cu ascultătorii săi, Andy se ocupă intens de show-urile sale live, motiv pentru care în anii 2018 și 2019 concertele din turneele sale au reușit să vândă toate biletele puse la vânzare. Pentru a-și consolida cariera construită până în acel moment, prin cel de-al patrulea lung metraj din anul 2019, “Naive”, artistul reușește să-și dezvolte atât muzicalitatea, cât și mesajul pieselor. Primul său single, “Don’t Give Up on Me” a fost remarcat și de criticii aclamatului film “Five Feet Apart”. Cântecul a obținut discul de platină cu peste 350 de milioane de streamuri până în momentul de față. Piesa ” Don’t Give Up on Me” a fost folosită și în cea de-a 13 campanie susținută anual de către ESPN V Week for Cancer Research, denumită “One”, care i-a adus lui Grammer premiul Sports Emmy pentru “Outstanding Music Direction” și “Clio Award”. Pe parcursul anului trecut, Grammer și-a petrecut majoritatea timpului în studio, lucrând la noi piese ce urmează să fie lansate primăvara aceasta. Piesa sa în colaborare cu R3HAB face parte din multe alte proiecte geniale pe care Grammer le pregătește pentru anul 2021.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *