R3HAB lanseaza piesa “Am I The Only One”, in colaborare cu Astrid S si HRVY
2020-10-30 22:25:43

Pentru cea mai noua colaborare a sa, R3HAB face echipa cu artista de origine norvegiana, Astrid S, si cu artistul britanic HRVY pentru “Am I The Only One”.

O piesa dance-pop moderna, cu o linie groovy, completata de vocile artistilor Astrid S si HRVY, ce ofera o perspectiva unica asupra relatiei fata-baiat, single-ul vine ca o continuare a activitatii robuste a lui R3HAB, pe piata lansarilor din anul acesta. In ultima perioada, acesta a lansat remixuri oficiale pentru Shaggy, LAY, Wafia, Jason Derulo si Steve Aoki, dar si single-uri ca “Family Values” cu Nina Nesbitt sau “love u again” cu Olivia Holt.

“Eu si Astrid S vrem sa lansam o piesa impreuna de cand am facut un remix pentru piesa ei, “Favorite Part Of Me”, in 2019. “Am I The Only One” este piesa ce ne bucura pe amandoi, pe care HRVY a fost incantat sa colaboreze cu noi. Eu si HRVY am lucrat impreuna la piesa “Be Okay”, lansata anul acesta de label-ul meu CYB3RPVNK. Ambii artisti sunt viitorul muzicii pop si iubesc sa lucrez cu oameni talentati ca ei” – declara R3HAB.

“Sunt foarte fericita sa fiu parte din aceasta piesa, alaturi de R3HAB SI HRVY! Sper ca oamenilor sa le placa la fel de mult cum imi place si mie!” – declara Astrid S

“A fost o experienta minunata sa lucrez cu R3HAB pentru piesa “Be Okay”, asa ca, sa colaborez cu el si Astrid S ma face sa nu mai am rabdare pana se lanseaza piesa “Am I The Only One”.” – declara HRVY

Jumatate olandez, jumatate marocan, DJ-ul si producatorul Fadi El Ghoul, cunoscut ca R3HAB, si-a construit drumul in muzica dance o buna perioada din ultimul deceniu. De la remixul cu care s-a facut cunoscut pentru piesa “Give Me Everything” – Afrojack, Pitbull si Ne-Yo la piese lui dance ce au devenit hit-uri ca “Lullaby” sau “All A round The World (La La La)” ce au strans peste 600 milioane de streamuri cumulat. In plus, R3HAB a demonstrat ca este unul dintre cei mai talentati si cu perspectiva artisti la momentul actual. In 2016, acesta a fondat label-ul sau CYB3RPVNK, ce a strans peste un milliard de streamuri pentru catalogul sau, in doar 2 ani de la fondare. R3HAB continua sa evolueze si sa isi diversifice piesele cu numeroase sound-uri si colaborari cu artisti din intreaga lumea.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *