Proiectul Home Edition continuă cu Cezar Gună și piesa Musicmaker!
2020-04-21 16:19:09

Pentru că acasă suntem bine, proiectul Home Edition continuă cu o nouă lansare. Piesa Musicmaker, una dintre preferatele lui Cezar Gună, al cărei clip a fost filmat de curând acasă, a fost scrisă în timpul camp-ului pentru Eurovision, în care Cezar a fost împreună cu Roxen și Diana V. ”

“În ziua respectivă, aveam o stare foarte bună, eram relaxat, am intrat cu Quick în acest film și jumătate de sesiune am râs, pentru că ni se părea foarte amuzant modul de construire a piesei. Am pornit cu ideea că ar fi tare să facem o piesă pe care aș putea să o construiesc direct pe scenă cu un looper. Refrenul l-am găsit involuntar, în timp ce ne prosteam la microfon. Apoi am realizat că sună fain. Versurile au fost scrise și bazate pe starea de atunci, pentru că a fost o perioadă în care eram la studio zi și noapte și munceam”, a spus Cezar despre cum a luat naștere melodia Musicmaker.

Piesa este dinamică, transmite un mesaj pozitiv și vorbește despre importanța faptului de a face ceea ce-ți place și de a lucra cu drag. “Quick m-a ajutat la liniile piesei, iar cu viziunile noastre combinate, am reușit să facem ceva dinamic, care te ridică de pe scaun. Este o piesă cu o stare foarte bună și, chiar dacă versurile sunt despre muncă și dedicare, prin starea ei am vrut să transmitem mesajul că poți munci mult și cu zâmbetul pe buze dacă faci ce îți place”, a completat Cezar.
Piesa a fost compusă de Cezar Gună (muzică și versuri) și Quick (muzică), iar producția o semnează Quick. În ceea ce privește clipul, Alex Mureșan a fost DOP, iar producția video aparține Loops Production.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *