PRNY ne aduce în atenție DEUS, o piesă cu Vlad Flueraru și DOC
2020-12-09 18:51:04

PRNY a lansat aseară videoclipul piesei „DEUS”, un featuring fresh cu Vlad Flueraru & DOC. Piesa face parte din cel mai nou material lansat de PRNY – ”GEISHA”. Iar videoclipul proaspăt lansat creează o combinație electrizantă între versurile sincere și vizualul inedit, care cu siguranță va ridica pulsul ascultătorilor.

Disponibil pe canalul Seek Music, clipul „DEUS” este un manifest vizual al trăirilor interioare așternute pe instrumental, ce vor clasa piesa în preferințele iubitorilor acestui gen muzical. Am văzut deja Pământul/ Și-am privit cerul cât să pot să zic că vreau să-l simt este explicația cadrelor filmate în pădure, acolo unde conexiunea dintre uman și supranatural atinge cote maxime.

PRNY este un producător muzical versatil. Probabil ați auzit piesa „Adidașii” de la Satra B.E.N.Z.. A depășit 16 milioane de views pe YouTube și încă răsună în boxe și în 2020. Într-un mod curajos, a produs și cea mai de succes piesă de pe canalul de YouTube Seek Music: ABILLI, care a însumat 30 de milioane de views.

Este versatil pentru că a lucrat în zona Hip-Hop, mainstream și advertising. O asociere care a prins foarte mult la public a fost producția  „Piesa noastră” pentru Irina Rimes și Killa Fonic, nu doar ca cifre în YouTube, ci și ca zonă relativ caldă spre deosebire de trap pur, cum obișnuise publicul.  Primul album a fost in colaborare cu AMULY – Liceenii Trap’n Roll. Este capabil să se muleze pe cerințele publicului, trecând ușor de la producție muzicală la Events’ DJ.

Colaborarea cu nume celebre este deja un must în producțiile marca PRNY. „DEUS” este un featuring cu Vlad Flueraru, un tânăr cunoscut pentru versurile pe care le scrie, dar și pentru colaborările cu nume cunoscute în lumea urbană, precum Deliric și Silent Strike. DOC este un alt nume de marcă în această colaborare, fiind cunoscut și apreciat încă din vremea în care se organizau primesele sesiuni de Battle MC din România.

 Videoclipul piesei „DEUS” poate fi vizionat mai jos, întreg albumul fiind disponibil pe toate platformele de streaming.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *