Prima ediție a Science, Fiction & Technology Film Festival va avea loc la Timișoara între 27 și 29 septembrie, în cadrul Flight Festival
2019-09-18 17:16:43

Într-o lume în care schimbarea poate fi considerată singura constantă și în care schimbul de informații și viteza actualizării acestora a devenit vitală, dezvoltarea științei și a tehnologiei devin necesitățile unui secol care abia își începe călătoria prin istorie.

Science, Fiction & Technology Film Festival este noul eveniment cinematografic din Timișoara și împrejurimi, care, la prima ediție, va explora prin film diferite tematici din domeniile știință, ficțiune și tehnologie.

Festivalul va avea loc între 27 și 29 septembrie la Aerodromul Cioca, Calea Torontalului km.3, iar timișorenii sunt invitați să descopere pe parcursul celor trei zile de proiecții, cum știința, ficțiunea și tehnologia dau o nouă formă artei cinematografice și nu numai.

Organizat de Asociația Cinemascop, Science, Fiction & Technology Film Festival își propune să ofere orașului și zonei posibilitatea de a fi la curent cu cele mai captivante filme de cinema reunite sub aceste categorii și de a participa la evenimente, dezbateri și activități interactive legate de tehnologie și cinema.

Prima ediție propune totodată, pe lângă proiecțiile de film și trei zile de dezbateri desfășurate în cadrul Flight Festival Timișoara.

Aflat la prima ediție, Flight Festival se va desfășura în perioada 27-29 septembrie, la Aerodrom Cioca și propune un weekend de muzică, tehnologie, artă. Organizatorii pun la dispoziție publicului trei zone de explorare: Technology ZONE, Art ZONE și Fun ZONE. În cea dedicată tehnologiei, participanții vor explora realitatea vizuală, realitatea augmentată și alte instalații. La Art Zone vor avea loc proiecțiile de film și dezbaterile din cadrul Science, Fiction & Technology Film Festival, iar Fun zone este dedicată activităților și atelierelor.

Line-up-ul primei ediții este compus din: ATB, Brooks, Dirty Nano, Vama, Grasu XXL, The Motans, Guess Who, Spike, Manuel Riva, Paul Damixie și mulți alții. Vezi line-up-ul complet aici: https://flight-festival.com/

Programul Science, Fiction & Technology Film Festival va fi disponibil în curând și va putea fi accesat pe pagina de Facebook a festivalului, precum și în evenimentul de Facebook disponibil aici.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *