PREMIERA: MIKE si Maria Simion, profesoara de canto a vedetelor lanseaza o piesa de Craciun!
2017-12-01 15:51:38

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, MIKE face echipa cu Tra La La School si profesoara de canto a vedetelor ( Mellina, Carmen Minune, Edward Sanda si multi altii ) si lanseaza primul lor duet.

Piesa se numeste “Craciunul in Doi” si a fost compusa de MIKE, iar de productie s-a ocupat Mellina si exprima acea stare de pace sufleteasca alaturi de persoana iubita in perioada Sarbatorilor de Iarna.

“Mi-am dorit de foarte mult timp sa lansez o piesa de Craciun si ma bucur ca am avut ocazia acum si nu singur, ci alaturi de Maria Simion, care s-a mulat perfect pe piesa. Am multe proiecte pentru anul 2018 si abia astept sa vedeti ce am pregatit”, declara MIKE.

“Sunt foarte emotionata pentru ca aceasta piesa inseamna mult pentru mine. Sunt foarte fericita pentru ca piesa mea de debut Inger a fost primita atat de bine de public si ma simt implinita si sufleteste si de aceea am ajutat la scrisul piesei Craciunul in doi alaturi de MIKE, pe care il apreciez foarte mult si ii multumim cu aceasta ocazie si Mellinei”, declara Maria.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna, in premiera, piesa “Craciunul in Doi”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *